0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,862 puan) tarafından
Kızım kaç gündür hastaydı boğazlarına bide kulağında enfeksiyon varmış antibiyotik verdi doktor carpol bide iburamin zero veriyorum dünde ishal olmuştu bugün altını değiştirdim karnında böyle benek benek şeyler cikmis bişey alerji yapmış galiba kızlar yaa ne yaptı acaba bide ishal ya su veriyorum ama hasta olduğu için canı istemiyo galiba icmiyo hiç ne yapayım ishale ne iyi gelir 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Alerji değil,ateş geçince öyle döküntü olması normal
(1,862 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım valla korktum kaç gündür hasta dedim acaba antibiyotik mi alerji yaptı çok sağol ❤️
tarafından
Yok canım, benimde çocuklarda oluyor ilaç kullanmasam bile ateş düşünce döküntü olup sonra sönüyor korkma. )
(1,862 puan) tarafından
Ohh valla için rahatladı Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
+1 oy
(3,143 puan) tarafından
Antibiyotik kullanımı ishal yapar canım,benek hakkında da hiç bilgim yok,geçmiş olsun 
(1,862 puan) tarafından
Çok sağol canım peki ishale ne iyi gelir 9 aylık kızım
(3,143 puan) tarafından
Vallahi canım küçük bebegin ya hiç bilmiyorum ne iyi gelir
(1,862 puan) tarafından
Olsun canım bilen çıkar çok sağol ❤️☺️
+1 oy
(5,724 puan) tarafından
Ateşin neden olduğu dokuntiler canım çok geçmiş olsun
(1,862 puan) tarafından
İyi bari çok şükür çok sağol canım ❤️
(5,724 puan) tarafından
Rabbim geçici hastalıklar versin canım
(1,862 puan) tarafından
Amin canım aminn
0 oy
tarafından
Antibiyotik kullanımı döneminde bizde de oldu böyle şeyler ve pisik
(1,862 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol ❤️
tarafından
Rica ederim çok gecmis olsun
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Canm Bn şimdi hastaneden geldim oğlumda ateş vardı boğazda kızarıklık var dedi neyse senn konuya gelirsek bana dedi ki Sebebsiz yere çıkan ateş 6.hastalık olabilir dedi dkküntü kızarlıklık dikkat et canm belki yakalanmıştır 2 yaşına kadar olan bir hastlıklıkmış bu biraz önce anlattı bize 
(2,676 puan) tarafından
Saol cnm bnm Amin aminnnn onlara birşey olmasın yaa
(1,862 puan) tarafından
Canım tekrar gittik 6. Hastalık olmuş malesef yine krem antibiyotik falan verdiler
(2,676 puan) tarafından
Dddim ya canm bu 6.hastalık belirtileri çünkü çok geçmiş olsun kuzum inşallah ilaçların faydası olur ama korkma geçici birşye bnm yiğenimde oldu onların hepsi dökülecek.. Bizede o hastalıktan süphelendiler ama şuan birşt yok kızarlıklık falan
(1,862 puan) tarafından
Valla canım kaç gündür çekiyoruz biran önce atlatır da kurtulur çocuğum meğerse ondan döküntü olmuş çok sağol canım Allah razı olsun ❤️
(2,676 puan) tarafından
Ahh canım kıyamam ben ona yavrum iyileşsin biran önce Allah senden razı olsun canm bnm dikket et kuzuma :)
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Ateşli iken o döküntüler olur.. geçmiş olsun
(1,862 puan) tarafından
Sağol canım ❤️❤️
0 oy
(25,194 puan) tarafından
İburamin alerji yönünden riskli Bi ilaç bana da alerji yaipıyo doktora sormadan devam etme derim
(1,862 puan) tarafından
Doktor verdi canım onları ama daha öncede kullandım hiç alerji yapmamıştı yinede bakarım devam ederse şurubu vermem doktora götürürum çok sağol ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (661 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hatice000 (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,248 soru

12,442,247 cevap

46,030 kullanıcı