0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
..13 ayluk oglum kahvaltida zeytin peynir vs cigneyop tükürüyo nolacak boyle 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ek gıdaya geç mi başladın canım bide yoğurtla pekmez bir arada verilmiyormuş 
(316 puan) tarafından
hayir 5.5 aylikken yumurta 1 yaşına hergun yedi baktim agzinda tutuyo bi kac gun vermedim komplr bıraktı yemeyi zeytin peynir çiğneyip tukuruyo
tarafından
Eline ver yiyeceği kadar yiyip tükürsün bende öyle veriyorum
Zeytinin çekirdeğini çıkartıyo emiyor az ısırıp kabuğunu atıyo
Sonra oyuna çeviriyo
Döke saça yemeği öğrenecekler o bunlardan keyf alıyor ❤
(316 puan) tarafından
cok teşekkür ederim devam edicem önüne indirmeye;)
-Reklam-
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Yoğurt ve pekmez bir arada verilmiyor, biri demir diğeri kalsiyum. Birleşince vitamin değerini kaybediyor.. cici bebe muz ve pekmez karıştırın içine ceviz de koyabilirsin. Ama artık yaşında karışımı azaltarak tek tek önune koyarak kendi tatmasina izin verin.. 
(316 puan) tarafından
üst uste veriyorum karistirmiyorum ayni mi oluyo yine . onune indirip domatesi tek yiyo digerlerini.cigneyip tukuruyo
(2,210 puan) tarafından
Tadini beğendiğini yiyor beğenmediğini tukuruyor  :) ah bu bebeler :) benim oğlumda yarin 19 aylık olacak önune koyuyorum istediğini yiyor istemediğini dili ile tadiyor:) cani isterse atiyor agzina istemezse dokunmuyor. Genelde portakal suyu ve ayran içiyor. Ballı ekmek salatalık patates pankek vs gibi şeyler yiyor. Inan bunları yemesi bile mucize ilk başlarda hiç kahvaltı yapmıyordu
(316 puan) tarafından
yaa önune indirmeye devam edeyim o zmn  tesekkur ederim
0 oy
(391 puan) tarafından
Canim benim bebeğim de 12 aylik ve ayni senin ki gibi  doktora bile götürdüm  biseyi yok keyfi istemiyor dedi 
(316 puan) tarafından
siz ne veriyosunz peki
(391 puan) tarafından
Salatalık  domates  cici bebe  labne peyniri ve zeytin veriyorum ama hergun ayni degil değişiyor  bazen  yumurta  veriyorum yemiyor ama zayıf bebegim var
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Damak tatları sürekli değişiyo. Farklı şekilde vermeyi denedin mi mesela zeytinli peynirli omlet şeklinde, illa sade yemesine gerek yok belki artık sogumuştur sevmiyordur öyle. Benim oğlumda yogurt aşığıydı birden sogudu asla yemiyo artık bende yogurtlu çorbalar yapıp veriyorum. Mesela peynirli börek yapabilirsin, domates veya tarhana çorbalarına peynir katabilirsin, peynirli mıhlama yapabilirsin sabahları. Zeytinleri ayıklayıp zeytinyagına bulayıp rondodan çekip zeytin ezmesi yapıp ekmeğine sürüp yada bandırıp verebilirsin. Zeytinli peynirli minik pizzalar yapabilirsin. Peynirli zeytinli menemen de olabilir. Aklıma gelenler
(316 puan) tarafından
yaa aslında cok haklisiniz yarin denemeye baslicam tesekkur ederim
(25,224 puan) tarafından
Rica ederim afiyet olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
24 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Gulselen (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 559 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde prensbioglum (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,832 puan) tarafından soruldu

406,089 soru

12,174,653 cevap

36,648 kullanıcı

...