Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar başka şehire gitmeyi.düşünüyoruz
0
oy
276
göst.
21 Mayıs 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kızlar şimdi biz İstanbul'da annemler Mersin'de eşim burda fabrikada 3.bucuk milyar maaş aliyo yaklaşık 2 senedir burdayım annemde bizi nersine cagiriyo gelin bura yerlesin aile işi var bahçe işi filan eşimde bahçe işinde tecrübeli traktör filan biliyo çiçeklerle filan ilgilenir evimizin balkonuny hep salatalık biber çiçekler ekmiş hep doldurmuş annem hem yakın. Olursun burda hemde birlikte çalışırız birikim yaparsınız diyo orda tek maas aliyorsunuz ay dolmadan bitiyo para diyor sizce nasıl fikir kızlar eşimi aradım öyle bahçe işi varda ikimizide aylık verirlerse gelirim niye gelmim burda niye suruneyim diyor . Ayarladım gidelim dedi az önce sizce iyi fikir mu gitmemiz yapabilirmiyiz Mersin'de fikirlerinize ihtiyacim var. Bu arada İstanbul'da oturduğumuz ev duracak kirayı vermeye devam edecez 2 ay filan diyo eşim emin olmadan taşımam dedi eşim düşünceleriniz neler kızlar gitsek mi bekliyorum yorumlarınızi??
tavsiye
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Maddi olarak iyi gelebilir ama bu günleri ararsınız. Ailelere yaklaştıkça sorunlar baslar ve artar
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım burda kaynana gille altlı üstlü oturuyoz zaten eşimin ailesiyle iç içe gibiyiz sorun olurmu ki orda da annem birde iki kardeşim var babamdan ayrı annem
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya simdiki durumunuz daha sikinti o zaman kuzum yani annen her daim daha daha yapıcı olur
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İnsalla canım benim çok sağol İstanbul'da hiç birşey yapamiyoz karı koca işi bile bulamıyoz eşim kaç senedir fabrikada halen asgari ücret mesai yaparsa 3 buçuk alabiliyor ancak gerçekten hiç bi kurus atamıyoz kenara tok karnına çalışıyor tek başına adam
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
21 Mayıs 2021
Beklenenyolcu
(
848
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok mantıklı bence gitmeniz ama evi hemen götürmemeniz, hakkınızda hayırlısı olsun.
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Mersin'de yapabilirmiyiz cnm sence . Evet evi hemen goturmicez bahçe işi olursa ev filan veriyorlarmış . Eşim işimiz yolunda giderse 2 ay sonra gelir evi taşırız diyo
21 Mayıs 2021
Beklenenyolcu
(
848
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani Mersini hiç bilmiyorum, ne iş yaparsınız, kazanç ne olur onu da bilemem ama bahçe işlerinden anlıyormuş eşiniz. Denemeden bilemezsiniz, inşallah güzel olur, aileniz arkanızda zaten.
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İnsalla canım benim çok sağol İstanbul'da hiç birşey yapamiyoz karı koca işi bile bulamıyoz eşim kaç senedir fabrikada halen asgari ücret mesai yaparsa 3 buçuk alabiliyor ancak gerçekten hiç bi kuruc atamıyoz kenara tok karnına çalışıyor tek başına adam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Mayıs 2021
Yildiiz
(
78
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam hiç durmaz giderdim. İstanbul gibi kalabalık yerlerde yaşamayı pek sevmem. Bağ bahçe severim toprak dağ. Hem anneme de yakın olmuş olurum diye giderdim
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Haaahh evet çok iyi olur annemlere yakın oluruz en önemlisi o birde İstanbul'dan bende bunaldım artık bu yorumlar dan ilham geldi simdi.tamamen psikojim bozuldu kalabalık şehirde valla benimde
21 Mayıs 2021
Yildiiz
(
78
puan)
tarafından
yorumlandı
Nefes alırsınız valla bağ bahçede. Bence çok iyi ve mantıklı bir fikir
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen cnm bende iki senedir geldim ama çok sıkıldım bunaldım havası bile bozuk havası bile boğucu . İş desen işe bile giremiyom.cocuguma.bakan.yok.kaynana.alt.katta.bakmam.diyo. eşim asgari ucretle tek basina yetişmeye calsiiyo zorlaniyo borçlar var.orda annem de var en azindan bakar çocuğa bahçe işi bulursak eşimle calisiriz birlik olup birikim bile yaparız inan burda 5 kuruskenara para atamıyoz tok karnına calsiiyo esim
21 Mayıs 2021
Yildiiz
(
78
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet büyük şehirlerde yaşam çok daha zor. Maddi olarak çok büyük bir şey farketmeyecek bile olsa gidilir bence. Çocuklar için çok daha rahat yerler kapıda bahçede rahatça oynar eder. Sen daha rahat olursun eşin daha rahat olur. Bence daha huzurlu bi hayat olur
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet canım çok doğru diyorsun İstanbul'da eve tikandik kaldık orda daha rahat ederiz inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Mayıs 2021
Ggyk
(
14,155
puan)
tarafından
cevaplandı
Bana mantıklı geldi İstanbul artık çekici gelmiyor
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen cnm bende iki senedir geldim ama çok sıkıldım bunaldım havası bile bozuk havası bile boğucu . İş desen işe bile giremiyom.cocuguma.bakan.yok.kaynana.alt.katta.bakmam.diyo. eşim asgari ucretle tek basina yetişmeye calsiiyo zorlaniyo borçlar var.orda annem de var en azindan bakar çocuğa bahçe işi bulursak eşimle calisiriz birlik olup birikim bile yaparız inan burda 5 kuruskenara para atamıyoz tok karnına calsiiyo esim
21 Mayıs 2021
Ggyk
(
14,155
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla sana bir şey diyim mi hiç düşünmeye gerek yok keşke bizim de öyle bir fırsatımız olsa muhteşem bir fırsat
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay saol canjm bana ilham verdiniz insalla anneme söyledim şimdi sorusturuyo inşallah haber eder .
21 Mayıs 2021
Ggyk
(
14,155
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuğun da yeşilliğin doğanın içinde büyür canım hemde İstanbul da duvarların arasına sıkışıp kalıyor çocuklar
21 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen ya cnm rahat rahat cikartamiyorz çocuklarımızı .parka bile korka korka çıkartıyorz .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
219
göst.