0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gjgfhujhfffhjhgg

18 Cevaplar

0 oy
(52,061 puan) tarafından
hiç bilmiyorum valla ama kapali olsaydim yaninda ragat edemezdim
-Reklam-
0 oy
(2,528 puan) tarafından
evet canım doğru kayınpedere mahremiyet yok baba gibi olduğu için ama esin erkek kardeşine var
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Kayinbaba oz baba hukmunde oldugundan bende acik duruyorum yaninda.. tabi abartmadan.
tarafından
Kisa kollu , bol pantolon giyilebilir herhalde .T shirtum uzun zaten
(2,290 puan) tarafından
Olur bence
tarafından
Sag ol kuzu.Hamileyim ve burda hava asiri sicak .uzerime ceket giyince nefesim daraliyor .O yuzden sordum .
0 oy
(895 puan) tarafından
Bendle bu sekil biliyorum cnm
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Evet doğru ama ben kayinbabamin yanında herşeye dikkat ederim rahat edemem 
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Bilmiyorum bunu ama ben Kendi babamın yanında da başı kapalı dururdum sonuçta kayın baba başını kapatmam uygun olur bence ya
0 oy
(1,794 puan) tarafından

Bende tesettürluyum bana da çok dediler bunu hatta birlikte yaşadığım için daha daha çok duydum namahrem değil diye

Ama ben hiç o şekilde rahat davranmadim ne bileyim belki çok samimi görmediğim için de olabilir 
0 oy
(11,220 puan) tarafından

Evet cnm öyle ama ben k.pederimin yanında da açmam:)Ama kocanın erkek kardeşine falan öyle değil 

0 oy
(2,252 puan) tarafından
Valla canim ben hamileyim bazen zorunlu olarak uzerime bir ortu alip salonda uzandigim bile oluyor orda kaldigimda. Ha tabi kendi evimdeki gibi acik sacik giyinemem o ayri sort askili falan yani. Ama baba olarak goruyorum zaten kayinpeder olarak degil. Baksana dinende zaten oz baba hukmundeymis. 
0 oy
tarafından
Yani bunu bilmiyorum ama ben hep kapalı oldum yanlarında açık olmam
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Evet canim kayinpedere kayinvalideye mahremiyet yok ama bence sen yine de açık gezme yanında.  

Senin kayinpederini tenzih ediyorum ama pis fikirli insan cok. Senn edebine dikkat et derim...
0 oy
(16,583 puan) tarafından
Evet hatta abdestin kırılmaz kayınbaba da baban okur Allah katında bu belediye içi pis olana bişey diyemem ama kayınbaba baba yerini alır 
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Evet öz baban gb canım 
0 oy
(7,800 puan) tarafından
Evet haram değil ama doğru da değil yanında rahat gezinmek çünkü bir kayınpeder gelini hakkında içinden şehvetli bir şey geçirse hem oğlunun hem karısının nikahı düşüyor Allah muhafaza haberin bile olmaz 
0 oy
(975 puan) tarafından
Kızlar valla ben normalde kapalıyim ama evde hep açığım . Hani böyle alışmışım değiştiremiyorum. Kayinpederim kaynım felan oluyo evde açığım . Arada kapatıyorum. Allah affetsin aslında kaynım yanında günah ama aklıma gelmiyo bile kapanmak tişört eşofman saç açık takılıyorum . 
(4,897 puan) tarafından
Keşke örtülü dursan yanlarında yani kaynının yanında..
(975 puan) tarafından
Keşke ya valla arada duruyorum arada unutuyorum
0 oy
(764 puan) tarafından
Evet doğru. Kayınbabamın yanında tişört, bol pantolon ve saçım açık duruyorum. 

İlgili bir soru bulunamadı

412,446 soru

12,417,164 cevap

45,063 kullanıcı

Kategoriler

...