0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (884 puan) tarafından
Kızlar Cilit Bang ın kirec yag cozucu urunlerinden alacagim.banyo ve mutfak icin olanlarindan. Ama ne kadar etkili olduğunu sirmak.istedim size. Temizlik.benim.isimde kullaniyirlar ya o kadar etkili ki. Almak istiyorum.  Kullanip.da memnun olan var mi. Bu arada arastirdim israil mali degil cok sükür

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende şurada bekliyim bir iki saate markete gidicem 
(884 puan) tarafından
Ayyy ben de yaaa. Ben şok uygulamasini indirdim ordan siparis veriuorum kapima getiriyorlar. Ustelik 25 tl ve uzeri oldugu icim 750 ml paketler iki paket 40 liradan 20 liraya geldi bana. Henuz siparis vermedim sepette bekliyirlar
tarafından
Aks brill markası da ben aşırı takıntılı biriyim beğendim
(884 puan) tarafından
Ya ben Bim in kullandim bu dediklrinjzj kullamdim.ama cok.kirec tutuyir yaaa. Temizlik benim isimde gordum bu markayi ama cok iyi yaaaaa
tarafından
Fırsat verme kuzum ben her yemek sonrası ciflerim tutmaz banyo sonrası ciflerim
(884 puan) tarafından
Ah keske bu dedigini yapabilsem. Zaten tutmaz da işteeeee
-Reklam-
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Sarı asperox ve cifin yağ çözücü olan harika kireç için hiç kullanılmadı m bişey çünkü kireç tutmuyor biseyim
0 oy
tarafından
Valla BİM'in kendi markası var banyo için olan varya efsane hem ülkene katlıisagla İsrail'e kazandırma onların markası dediğin.. BİM'in banyo için köpük sık beklet sonra süngerle yeni koymuş gibi oloyor
tarafından
Aks brill markası
0 oy
(4,656 puan) tarafından

Canım bunlar çok güzel şokta 25 tl üstü alışverişte 20 tl normalde 38.50

Yan oldu ama olsun.jsjsjsimage

(4,656 puan) tarafından
Ben çok beğeniyorum ya banyoda kullanmadim ama mutfakta çok iyi asperos falan hikaye yani
(884 puan) tarafından
Oh ih iyi bakalim. Asperox da iyi ama daha daha iyi olanikirdi. Yani oyle anlatildigi gibi 5 saniye degil bu is
(4,656 puan) tarafından
Aynen öyle bunlardan bende stok var nerdeyse he gittiğimde 25 tl geçiyorsa alıyorum ocak için çok güzel her zamanda indirime geliyor şok markete bilgin olsun canim
(884 puan) tarafından
Ay gittim aldim eve gelir gelmez kullandim. Ya ben cok memnun kaldim yaaa. Musluk baslari kirec ocak.hepsi mis.gibi oldu
(4,656 puan) tarafından
Vallahi canım ben de çok memnunum vazgeçemiyorum
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hiç güzel değil tavsiye etmem
(884 puan) tarafından
Hadi yaaaa kizzzz
0 oy
(467 puan) tarafından
ee şimdi kirec icin hangisi iyi oldu?))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler