0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kışlıklari topladım sadece şaka gibi başka ne yapacam ilk defa taşınıyorum ve 2 senelik evliyim yeni yani nereyi topluycaam benn

13 Cevaplar

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Hepsini toplican :)
tarafından
Ay nerden basliycam şaştım
(2,349 puan) tarafından
Kullanmadıkları o paketle ilk once
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende 15 gün içinde taşıncam. Baya baya topladım. Mutfaktan başla. Orası bitmiyor çünkü ay çok zor :D
tarafından
Ay benim heryer duruyor :((
tarafından
Geç kalmışsın biraz. Hergun baya toplanan gerek. Çünkü bitmiyor. Her yerden küçük parça çıkıyor. En önemlisi kucukler
0 oy
tarafından
İlk kışlıkları seviyelerini elbiselerimi çok kullanmadığım kıyafetlerimi ceyizimi yorgan yastıkları kanepe içlerini baza içlerini sonra mutfakta gündelik takımları bırakıp geri kalan herşeyi toplamıştım 3 gün sürmüştü 7 aylık hamileydim bunları yaparken
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Kuzum öncelikle kanepe ve baza da esyan varsa hepsini topla karton veya çuvala koy, sonra mutfak dolaplarıni boşalt yikanacak varsa hepsini yıka poşetle ben böyle yapıyorum daha kolay oluyor 
0 oy
(4,633 puan) tarafından
Kullanmadığım odadan başlayarak kolile  herşeyini en son mutfakla işin biter büyük ihtimal tabak çanak ne varsa gazete sar kolile  
0 oy
tarafından
Herseyini ayri kolile mutfak malzemeleirinin kolisine kiralacak ve mutfak salona salon iste hangi odaninkini doldurduysan oranin ismini yaz parca parca oda oda hallet kullandiklarinida en sona koyki belli olsun onlarida yavas yavas tasinicagin gun digerleri toplanirken halledersin
0 oy
(965 puan) tarafından
Bak canim 3 ev degistirmis biri olaraktan eger kiraya gidiyosan oyle misafirlik tabaj canak acma kullanican herkese kullancan seyleri ac ve her gun bie oda yap
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım taşınmak çok zor bütün plastiklerini bulaşık makinesine tik pit pit naylon la mobilyalarıni sar iyice arkadaşların dediği gibi mutfaktan başla mutfak bittikten sonra gerisi nisbeten daha kolay bir tavsiye daha kolilerini hep numaralandir ve her numarada ne olduğunu kağıda yaz valla o hengamede kaybolan unutulan çok oluyo böylesi daha sistematik hemde belge niteliğinde de olmuş oluyo naçizane tavsiyem bu kadar kolay gelsin
0 oy
(679 puan) tarafından
Bence strese girme ben 1 günde bütün evi paketledim  :) erken başlayıncada  o lazım olur bu lazim olur diye diye kalıyor önce konsol gümüşlük varsa  onların içindekileri güzelce kolile  baza altlarını kolile ayakkabiliktaki  ayakkabılar sonra mutfak banyo bu şekilde bitir 
0 oy
(453 puan) tarafından
Kutuların üzerine ne olduğunu yaz işin kolaylasir. Herşeyi kırılmaması için güzel sar sonra kutula. Zor gerçekten taşınmak hergun yavaş yavaş kendini yormadan yap ay bende yeni taşındım söylerken bile için daraldı :D
0 oy
(5,946 puan) tarafından
İlk  önce  kullnmadiklqrini  işine  çok  yarqmicak  şeyleri baza altı  koltuk  altı  yorgan  battaniye  bunları  topla canım  ben  en son  mutfağı  bırakmıştım  
0 oy
tarafından
Tanışıyorum anladım başlığı:)) kışlıkları topladım diye başlayıjca be oluyor dedim:)))
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Kullanmadığım yemek misafir takımlarından başla yıka kutula hepsini bardak vs üstlerine yaz hangi kutunun içinde ne var diye ona göre dikkatli taşırlar. Hurçlara koy yorgan yastık nevresim vs sadece günlük kullandıklarıni bırak geri  herşeyi toparla perdeleri yıka temiz takarsın.halilari ver yıkat açma temiz serersin iki çocukla 3kere taşındım ikiz gibiler di herşeyi yıkadım düzenli bı şekilde kutuladim hiç karışması odalara paylaşıldı kutular çok kolay oldu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 235 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 759 göst.
12 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.