0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (2,664 puan) tarafından
Kızlar 2 gün öncesi erken gebelik testi yaptım öğlende çok silik olsa da eşim de ben de gördüm çizgiyi.  Ve dün akşam tekrar bi erken gebelik testi yaptım ama markasini yeni gördüm 'artı' yazıyordu. Onda da çizgi daha silikti. Gebeliktee tam tersi daha koyulaşması gerekmez mi? Daha silik cıktı.  Adetim tam yarın. O yuzden kan tahlilinl vermedimm . Gecerse dedim bi de evde testte teyit ettikten sonra giderim dedim ama bu durum kafamı karıştırdı. Yaşayan, bilen var mıdır ya beni bi aydınlatın nolur ...

4 Cevaplar

0 oy
(1,206 puan) tarafından
Benimdr ailikti canım çok şuan oğlum 3yaşına gircek:)
(2,664 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim. Ben silik olmasina değil de sonrakinin daha koyu olması gerekmez miydi? Bi de farklı test olup aksama yaptım o da etkiler miki
(1,206 puan) tarafından
Adetin geçince koyu olur canım yenidir daha ondan çok siliktie
(2,664 puan) tarafından
Inşallah canım inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
adetin gecince koyulasir ben 4 5 gun sonra yapmistim koyuydu ama adetten once silikti
(2,664 puan) tarafından
Anladım canım.  Kötü düşünmek istemiyorum neyi kafaya çok takarsan o olur diyorlar ya. Gecerse inşallah bi tekrar yapıcam bakalım
tarafından
adet gununde de normal test yap artik silik cikarsa doktora gidersin cnm muhtemelen cikar sonucta erken gebelikte cikmis
(2,664 puan) tarafından
Aynen canım test aldım.  Sabah olmazsam yapıcam koyu olcak mı bakalım... bundan önce ki gebeliğimde düşük oldu. O zaman da adetten öncesi çok silikti erken gebelikte. Adet günü yapinca normal testle koyu çıkmıştı bakalım ne olacak hayırlı güzel haberlerle gelirim inşallah
tarafından
amin insallah cnm
0 oy
(2,664 puan) tarafından
Testlerin farklı olmasından kaynakli olabilir mi acaba?
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım markalar farklı olduğu için hepsinde koyuluk farklı çıkar örnek veriyim ben adet olmam gereken gün erken gebelik testinde çok silik normal gebelik testinde daha koyu görmüştüm.
(2,664 puan) tarafından
Ayy gercekten mi yaa :) yüzümü güldürdü cevabın çok teşekkür ederim canım benim. Sabah ilk idrarla normal test denicem bakalım inşallah güzel haberlerle
(1,782 puan) tarafından
Sen kan ver canım en doğrusu kan bekleme bence
(2,664 puan) tarafından
Bugün bitti canım da bi de adetim geçmedi ya o yuzden bekliyim dedim. Hafta sonu gectikten sonra pazartesi ilk işim o olur inşallah yaa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 175 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,496,317 soru

24,443,313 cevap

353,454 kullanıcı

...