0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (658 puan) tarafından
Ay kızlar bu urun kötü mü kokuyor yoksa yine bana mi denk geldi? Çok kötü kokusu çocuğu yikadim ama hiç yıkamamış gibi kokuyor ya :(

6 Cevaplar

0 oy
(25,198 puan) tarafından
Orjinal katkısız ve sağlıklı bir şampuan oldugu için öyle kokuyo. Bende kullanıyorum öyle kötü gelmiyo bana kokusu
(658 puan) tarafından
Ne bileyim canım ya daha önceden normal ve kuru cilt sampuanini kullandım mustelanin bu kadar kötü değildi bide stelatopia emollient kremi kullanıyorum oda kötü kokmuyor ne bileyim acaba kesilmiş falan mi dedim
(25,198 puan) tarafından
Yok canım öyle o mustela nın çok serisi var hepsi farklı kokar
-Reklam-
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Bende kullanıyorum kötü kokmuyor öyle 
(658 puan) tarafından
Bende kremini de kullanıyorum kremi öyle kokmuyor
(3,822 puan) tarafından
Bilmem bana kötü gelmiyor kokusu aksni banyodan sonra güzel kokuyor
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Malesef kokusuz kir gibi kokuyor çocuk ama alerjik şampuanı olduğundan sanırım
(658 puan) tarafından
Takıp ediyorum zaten canım da her marka yok burda turkiyede marka çeşitliliği daha çok
(7,791 puan) tarafından
Yurt dışında mısın canım valla bu cilt tipi çok zor
(658 puan) tarafından
Aynen canım kibristayim ben hiç sorma kanamalı pisigi var 1 aydır yeni yeni duzelmeye başladı vücudunda zaten şişip inen bir lezyonu vardı şimdi de lekeler çıkıyor galiba şu çiçeği yarın doktora gidecez
(7,791 puan) tarafından
Ahh be rabbim şifa versin inşallah hemen geçer yavrum benm
(658 puan) tarafından
Inşallah amin canım çok sağol
0 oy
(393 puan) tarafından
Evet canim biz de kullanıyoruz berbat kokuyor ama doğal olmasindan dolayi yapacak bisey yok 
(658 puan) tarafından
Anladım canım dediğim gibi aynı serinin vücut kremi güzel kokuyor bide daha önce kullandım normal ve hassas ciltler için olan şampuanları onlarda normal kokuyordu şaşırdım bu böyle çıkınca
0 oy
(501 puan) tarafından
Yani çocuk yıkayınca misler gbi şampuan kokmuyor ama o da içinde katkı maddesi olmadığı için sanrm.biz de kızım doğduğunda mustela kullanıyorduk annem yıkayınca miss gibi kokmuyor bu çocuk diyordu
(658 puan) tarafından
Ilk doğduğunda bende kullanıyordum 2 farklı şampuanın kullandım onlarsa ahım şahım kokmuyordu ama güzeldi ferahtı kokuları bu böyle çıkınca şaşırdım
0 oy
(393 puan) tarafından
Evet canım ben de bebegime kullaniyorum sıfır koku. Ama doğal oldugundan midir nedir sanırım. Benim bebegim sampuanliyken elini ayağını agzina aliyor icim rahat valla yuzde doksan  sekiz doğal icerik sampuan. Varsın kokmasin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 229 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde DemetEce (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
0 oy
12 cevap 327 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,400 puan) tarafından soruldu