+3 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (12,006 puan) tarafından
Kızlar Twitter olanlar #anneyeneoldu  olarak twet atabilirler mi?

Konu, ankarada anne bir kopege 60 dk boyunca adi serefsizizn birinin tecavuz ettiği dusunuyor. Destek olursanız twetterde gündeme oturacak konu ve adam en azından bir ceza alabilecek kamera kayıtları vs var. Su an YouTube de dobida kanalında canlı yayın yapılmakta. Bu kopege bile tenezzül eden adi pislik, cocuga yaşlıya bebege bile tenezzül eder. Lütfen destek olalım.

HAYVANLAR ALLAHIN SESSİZ KULLARIDIR.

BU DÜNYADA ONLARI KORUMAK VE DİLİ OLMAKTA BİZİM BORCUMUZDUR. 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay pislik ne zevk aldın o köpekten acaba, dünyanın Çivisi çıktı iyice hay.van dakikalarca ne çekti kim bilir, asıl kendisi ******, köpek bile olsa Bayan olmak çok zor
(12,006 puan) tarafından
Ve o hayvanın kucuck yavruları var o da bir anne
-Reklam-
+1 oy
(14,159 puan) tarafından
Pis.lik ser.efsiz gebersin lanetli tutuklanması için illa sosyal medya nin mi ses çıkarması gerekiyor ya bu nasıl adalet kullanmıyorum ya keşke kullansaydim
(14,159 puan) tarafından
O haliyle birde çocuklarını emziriyor ben bildiğim bütün lanetleri okuyorum şuan gerçekten canımdan can gitti bu kadar olmaz ya Bu kadar basit olmamalı gerçekten
(12,006 puan) tarafından
O da bir anne sadece ****** diyip susulmamalı.
(14,159 puan) tarafından
Kadın olmak her yerde neden bu kadar zor neden pis.lik erkekler bir vajina et parçası yüzünden bütün dünyamızı mahvediyor bu hakkı onlara kim veriyor
(12,006 puan) tarafından
Bu adam cok kotu bir ceza almalı
(14,159 puan) tarafından
Penisinden asılmalı
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Ankara belediyesi bunun arkasını bırakmaz diyr düşünüyorum. Allah ıslah etsin böyle pislikleri. 
(12,006 puan) tarafından
İnşallah burakılmaz
0 oy
(501 puan) tarafından
Gönüllü barinagina giriyor resmen köpek seçiyor adi pislik ya hayvana bunu yapan buldugu ilk fırsatta başka canlılara da yapar.su hayvanalrin bizlerden çektiği nedir,o kdr üzülüyorum ki.
(12,006 puan) tarafından
Evet seviyor resmen sürüklüyerek götürüyor
0 oy
(748 puan) tarafından
Bu tür pislik ocinde bulunan butun yaratıklar için rabbimin laneti üzerlerine olsunn kahrolsunlar kafirlerr pisliklerr 
(12,006 puan) tarafından
Gebersinler hepsi
0 oy
tarafından
Orspu çocuğu.

Lanet olsun ya lanet
(12,006 puan) tarafından
Nasılda masum ******
0 oy
(45,022 puan) tarafından
Şerefsi.z pislikkk Allah belasını versin şeyini kökten kesip ağzına sokacan adi şerefsiz 
(12,006 puan) tarafından
Bir cez almalı kameralar var fakat birsey yapılmıyor
0 oy
tarafından
Izledim ama maf oldum Allahım bu nasıl vicdansizlik bu nedir ya Allah belasını versin a.di s.erfsiz idam hak bunun gibilere 8 tane yavrusu varmış 20 gün önce doğum yapmış sen o köpeğin gucluzlugunden nasıl faydalandın  aklım almıyor edecek küfür bulamıyorum Allahım Allahım  o hayv.an nasıl kim bilir 
(12,006 puan) tarafından
Hak kuzum k
0 oy
tarafından
KöpeğE bunu yapan başkaları na neler yapar ......... pislik ahlaksiz 
(12,006 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
tarafından
İnsanlar a ne oluyo böyle :((
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ha çocuğa ha köpeğe ne farkeder Ikiside aynı allahım izliyemiyorumda çok kötü oluyorum rabbim perişan etsinnn
(12,006 puan) tarafından
Gebersin ınsallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,439,404 soru

23,664,591 cevap

309,189 kullanıcı

...