0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Bir sürü biberonla içmedi alistirma bardaği aldım içmedi bardakla da icmiyo en son pipetli suluklardan aldım onunla da icmiyo. Bı kaç kaşık zar zor veriyorm disari püskürüyor nasıl sevdircem hic bilmiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Normalde bebeklerin bizim kullandigimiz sulari kullanmamasi gerekiyor cunku sodyum orani yuksek.Ben e bebekten fuşka ya da hipp in sularindan aliyorum sodyum orani bebeklere gore ayarlaniyor
(110 puan) tarafından
Hazır suyu kaynatıpta veriyorum
(6,200 puan) tarafından
Fuşka yi denemeni oneririm eger gene icmezse suyu sevmiyodur
(110 puan) tarafından
Bide onu deniyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zorlama canım ne kadar ustune giderken okadar istemez.. 

Bardağa alistir suyu onun gozununde koy ic kendin.. 

Benim oglumda bir yerden sonra icmeyw başladı yabas yavas biliyolar alisiyolar hic icmiycek degil .. soyle düşün sen buyuk insansin o kucuk.. biz anneler cocuklarimizin insan oldugunj unutarak davrandigimizdan cok saçma bazen seyler yapıoruz evet biz eğitiyouz öğretiyoruz ama yavas yavas ben sevmesugim.yemegi suan yiyorum.. 

Yapamadigim yemegi simdi iyi yapıyorum vsvs bussuru sey .. daha 10 aylık mama ve anne  ustu aliyorsa gerek duymuyordur
tarafından
Olur bosey olmaz sonucta ek gidada yiyordur zorlama ne kadar zorlarsak okadar uzaklasir tabi yinede annesi sensin sen bilirsin ama benim nacizane fikrim .
Mama kabizlik yaptığını düşünüyorsan tam olcusune göre koyma ben tam ölçüsüne gore koymuyorum .. oyle bir sorunda yasamiyorum.. birde kabızlığı mama da yapmaz yedihi ek gida ve dişte yapabilir
(110 puan) tarafından
Yok zorlamyrm elma suyu falan yapıyorum öyle öyle içer belki diye. Ek gıdadan oluyo büyük ihtimal. Çünkü mama hiç kabız yapmadi suyunuda hep 10cc fazla koyuyrm
tarafından
Olabilir canım.. cok bilmisim gibi ne olur dusunme ben cok zorlaniyca sevmiyorum cocuklara karşı onlarin bir insa oldugunu unutuyoruz diye düşünüyorum..
Ben 5 6 lasik mama koyup cay bardağı 2 3 parmak eksik sicak su koyuyorum gerisine soguk su koyuyorum
(110 puan) tarafından
Yok neden öyle dusuneyim fikrini söylüyosun teşekkür ederim cevapların için zamanla her şeyi ogrenyrz deneye deneye göre göre
tarafından
Aynen oyle ben tesekkur ederim
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Benim kız pipetli sulukla içmeye baslamıştı ama memeden kesince tamamen suya yapıştı diyebilirim. Tabiki sizin için çok erken henüz
(110 puan) tarafından
Emmiyo mama içiyo ama ek gıda aldığı için biraz da olsa su içsin istiyorum
(2,458 puan) tarafından
Tabiki su çok önemli canım ama aklıma bişey de gelmedi ne yalan söyliyim
(110 puan) tarafından
Teşekkür ederim yinede :)
0 oy
(7,481 puan) tarafından
Canim  benim kizimda 1 yasindan sonra anca kana kana icmeye basladi baslarda hic sevmiyordu. Suluklada oynuyor dökuyordu.sonra pipetli bardak aldim benimki onu sevdi ondan beri daha guzel iciuor. Sen doldur onune ver icer. Zorlarsan içmiyorlar. 
(110 puan) tarafından
Öyle çok zorlamyrm bi kaç kaşık yemek yedikten sonra veryrm onun dışında zaten icmiyo. Dediğin gibi oynuyo yere atiyo yuvarliyo ama içmek yok
(7,481 puan) tarafından
Icer insaAllah canim baska bir suluk dene dikkatini ceker belki.
(110 puan) tarafından
Daha yeni aldım ama yok suyu istemiyo elma suyu falan koyunca içiyo su olunca icmiyo  zamanla sevcek herlde
0 oy
(1,703 puan) tarafından
Nenim kızımda aynı içmiyor suyun içilen birşey olduğunu anlayamiuo. Kafası ayikken verdiğimde biberonu cigniyo ama uykuya geçişte ya da uykuluyken içi yandiysa içiyor nuyku sersemi
(110 puan) tarafından
Uyku sersemi de denedim bı iki cekiyo anliyo icmiyo asla
0 oy
(610 puan) tarafından
Benim oğlanda hiç içmezdi canım meme emiyordu onu karşılıyodu zorla verirdim şimdi 2 yaşında kendi içiyor susayınca istiyor
(110 puan) tarafından
Mama içiyo benmki bende biraz suyunu fazla koyuyrm inşallah zamanla sever
(610 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
20 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy