0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde (2,516 puan) tarafından
Kızlar ağır diyet yapamam. Çol kilom yok. Bi 5 kilo versem yeter. Akşam en geç 7 ye kadar istediğini yeyip akşam yemeyerek zayıflayan var mı ?

4 Cevaplar

+1 oy
(1,355 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Cnm ben aksam 5 te yiyordum cay harici bise icmeden yemeden zayifladim o şekilde 
(2,516 puan) tarafından
Ama mesela o saate kadar istediğini yedin mi? Benim için önemli olan o. Akşam 5 te son yemeğini yedin ve diğer gün kahvaltıyı kaçta yaptın cnm?
(1,355 puan) tarafından
Canim bütün gün istedigimi yedim 5te yemek yedim meyve sevmem ben cay icip uyurdum bol bol su ictim gece en erken 12 birde uyurdum sabahta 11 kahvalti yapardim 75 kilodan 69 düstum bir bucuk ayda suanda bazen yine yapiyorum öyle şisginlik oldumu iniyor gobek gidiyor bide ben gobegimi icime cekerim bütün gun o sekilde gezerim oda sıkılastiriyor göbegi
(1,355 puan) tarafından
Ekmek bile yiyordum
(2,516 puan) tarafından
Tamam cnm. Aslında bu aralıklı oruç oluyor. Ben kalori hesabı sevmiyorum. Yapabileceğm tek şey bu. Çünkü benim gece boğazım hiç durmaz. :) ondan kilo aldım
(1,355 puan) tarafından
Dene cnm bi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Tabiki en onemlisi aksam ama gun icindede dikkat et
(2,516 puan) tarafından
Çok değil ama ediyorum yinede cnm :)
+1 oy
tarafından
Arkadasimin kizi diyetisyene gitti kiz incecik olmus ya sok oldum ama baya sıkı bi diyete sokmustu doktoru
tarafından
Cocugu yoksa rahat yapar spor vs
tarafından
Spor yapmadan canim listeyle yemesi gereken yememesi gerekn ogunleri olusturmus falan
(2,516 puan) tarafından
Ona uyamam cnm ya
0 oy
(3,834 puan) tarafından
gayet geçerli bi yöntem. 6ya çekersen daha iyi olur hatta. ama bi elma tuektebilirsin ya da su içersin vs kilo verme de etkili olur. 

annemin sindirim sorunu var ve biraz geç saatte yedi miahvoluyor. belli saatten sonra su bile içse rahat edemiyor
(2,516 puan) tarafından
Tamam cnm. Ama akşama kadar canımın çektiğini kısıtlamak istemiyorum. Kalori saymak istemiyorum
(3,834 puan) tarafından
onu bilmiyorum canim yeme düzenin ya da tukettiklerin hakkında bilgim yok. dedigin gibi yaparsan kilo vermen uzun sürer gibi
(2,516 puan) tarafından
Tamam cnm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 757 göst.
7 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 380 göst.
12 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 426 göst.
6 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde est16 (785 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 352 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,984 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,229 soru

24,427,027 cevap

352,118 kullanıcı

...