Benim kocim de eskiden çok sevgilisi olan bir insandı her gün başka biriyle takılırdı yer içer daha fazlası hatta ama şuan tam bir ev babası arada telefonunu alır karıştırırım hamileyim şuan gel oğlum bakalım baban bugün neler yapmış derim gelir oturur yanıma karnımı sever hatta konuşmaları kendi arkadaşlarıyla olanları yani komik bir şeyler donduyse şunu bir okusana der tekrar tekrar güler yani geçmiş geçmişte kaldı sonuçta ve değiştirmesi de imkansız ama şuan ki haline baktıkça bambaşka bir adam var yanımda hatta markete gittiğimiz zaman kızlar bazen bir şey sorar kısa kısa cevap verir sonra beni arar marketin içinde kızın konuşması civiksa konuşmanın başına sonuna "bacım, kardeşim" ekler ters şekilde konuşur aslında bunları yaparak bana değiştiğini gösteriyor zaten önceden elinden telefon düşmeyen adam şimdi çalmadıkça bakmaz oyun oynarken ben bir oyun oynayayım yapacağımız bir iş var mı der yok deyince girer oyuna eskiyle yeniyi asla kıyaslama ama içinde tanimlayamadigin bir his varsa otur karşısına ben böyle böyle hissediyorum ya da bu tarz rüyalar görüyorum diyerek konuyu aç kendi gozlerinle görürsün nasıl zoruna gittiğini ne kadar üzüldüğünü ben açmıştım o konuları da gözleri dolmuştu bana güvenmiyor musun gerçekten neden böyle düşünüyorsun diye sesi titremisti geçmişi değiştiremiyoruz ama gelecek elimizde güzelce konuş sor ama emin ol konuştuğun günün gecesi için içini yiyecek çünkü o geçmişin verdiği bir ağırlık var üstlerinde yüzlerine vurulmuş gibi hissedip üzülüyorlar :)