0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
Ghfddddddddddfffffffffffff

14 Cevaplar

+1 oy
(12,967 puan) tarafından
Esegin aklına karpiz kabugu dusurmeye gerek yok bence
(5,724 puan) tarafından
Aynısını yazcaktim sen yazmışsın ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Canım senden öncesi olmuş bitmiş belki değişmiştir boşuna böyle şeylere takılıp  huzursuz olmana gerek yok
(86 puan) tarafından
Haklısın canım ama ya bunları yapmaya alışmış ise ve yaparsa düşünmeden edemiyorum
(2,522 puan) tarafından
Canım gözünle görmeden  adamla böyle bişey konuşman saçma olur.   Aranızdaki güven çok önemli oda senin ona güvenmediğini anlarsa kötü olur
0 oy
tarafından
Böyle gitmez. Al karşına konuş. Ya da adama güvenmediğini belli etme. Böyle yaparak adamı iyice itersin. Geçmişte yaptı diye sende de aynı şeyi yapacak değil bence. 
(86 puan) tarafından
Bilmiyorum canım o mesajtaki yazılar çok kötüydü neler yaşatmış insanlara umarım değişmiş iyi bir insan olmuştur aynısını yapmaz yuvamızı bozmaz
0 oy
(703 puan) tarafından
Geçmiş geçmişte kaldı.Bundan sonrası önemli karıştırma geçmişi.Aldatirsada yapacak bişey yok adamın beynine çip takacak halin yok ya.Kimse vazgeçilmez değildir.

Aldatma konusunu eşimle konuştum yaparsan herkese seni rezil eder öyle çeker giderim dedim bilmiyorum aldattı mı ama yakalayamadim henüz elimde net bi kanit yok.
0 oy
tarafından
2 sene boyunca biseyini gördün mü canim 

Sürekli aklıma eskileri getirme huzurunuzu bozmaya değmez bence her insan hata yapar belki esinde pişman olmuştur sürekli yüzüne vurmak eşinin sama olan sevgisinide zedeler aklıma getirme bence 
(86 puan) tarafından
Haklısın ama bende konuşup rahatlamak istiyorum hep düşünmek beni çok yoruyor
0 oy
tarafından
Boyle bisey yaparsan yapmayacak adam bile yapar gecmis gecmiste kalmis onlari belki sevmedi ama seni sevdi ki evlendi degil mi bi de bu açıdan düşün. Bi insani sıkarsan kadin olsun erkek olsun bogulur nerdesin resim at konum at vs dersen bana guvenmiyo diye dusunur bu sefer araniza sogukluk girer. Bi sohbet esnasinda sey diyebilirsin herseyine katlanirim ama ihanetine asla boyun eğmem diyebilirsin
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Senin yaptığın eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek. 
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Benim eşim geçmişinde de kimseyi aldatmamış hep şunu söyler ben aldatmam ayrılırım yanlış yanlıştır der
0 oy
tarafından
Eşine gûven duy enazından òyle gòster.Gerçekten eşler güven duygusuna çok önem veriyolar 9 yıllık evliyiz ilk 5 6 yıl hic telefunu karıştîrmaz mesajlarına dahi bakmazdım meģer eşim farkındaymış ama son yįllarda bakıyorum artík bi mesj gelince hemen kim diyorum ešim gecenlerde dile getirdi sen dedi eskiden hiç bakmazdįn ve bu çok hoşuma gidiyodu beni cok mutlu ediyodu dedi bana ben cok şaşírdım bunları düšûndûģûne. 
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Valla 6 yıllık evliyim bir kere öyle bir şey konuşmadık hicte yanlış bir hareketini göremedim ama 1 yıldır bu uygulamayı kullanıyorum psikolojim bozuldu adam bir saat dışarı cıksa beni aldatıyor diyorum telefon şifresi falan herşeyide biliyorum ama işte
0 oy
tarafından
Hiç konusunu açıp aklına sakın getirme artik evlendi barklandi gecmis gecmiste kalmistir gencligin verdigi cahillikte olmuştur hataları unutkaya çalış omur boyu mutlu olamazsin kuşum 
0 oy
tarafından
Benim kocim de eskiden çok sevgilisi olan bir insandı her gün başka biriyle takılırdı yer içer daha fazlası hatta ama şuan tam bir ev babası arada telefonunu alır karıştırırım hamileyim şuan gel oğlum bakalım baban bugün neler yapmış derim gelir oturur yanıma karnımı sever hatta konuşmaları kendi arkadaşlarıyla olanları yani komik bir şeyler donduyse şunu bir okusana der tekrar tekrar güler yani geçmiş geçmişte kaldı sonuçta ve değiştirmesi de imkansız ama şuan ki haline baktıkça bambaşka bir adam var yanımda hatta markete gittiğimiz zaman kızlar bazen bir şey sorar kısa kısa cevap verir sonra beni arar marketin içinde kızın konuşması civiksa konuşmanın başına sonuna "bacım, kardeşim" ekler ters şekilde konuşur aslında bunları yaparak bana değiştiğini gösteriyor zaten önceden elinden telefon düşmeyen adam şimdi çalmadıkça bakmaz oyun oynarken ben bir oyun oynayayım yapacağımız bir iş var mı der yok deyince girer oyuna eskiyle yeniyi asla kıyaslama ama içinde tanimlayamadigin bir his varsa otur karşısına ben böyle böyle hissediyorum ya da bu tarz rüyalar görüyorum diyerek konuyu aç kendi gozlerinle görürsün nasıl zoruna gittiğini ne kadar üzüldüğünü ben açmıştım o konuları da gözleri dolmuştu bana güvenmiyor musun gerçekten neden böyle düşünüyorsun diye sesi titremisti geçmişi değiştiremiyoruz ama gelecek elimizde güzelce konuş sor ama emin ol konuştuğun günün gecesi için içini yiyecek çünkü o geçmişin verdiği bir ağırlık var üstlerinde yüzlerine vurulmuş gibi hissedip üzülüyorlar :) 
0 oy
(7,796 puan) tarafından
Böyle şeylerin muhabbetini yapmak bana hiç doğru gelmiyor açıkçası acaba beni aldatır mı diye hiç düşünmedim bu zamana kadar... Rabbim böyle konular ile yüz göz etmesin inşallah
0 oy
tarafından
bazi erkekler evlilikten ince ciddiye almadiklari icin boyle olurla bazilari da heo boyledir.. esin aldatmaya verecegin tavri bilmiyor mu. bilmiyorsa bu konulari acmadan da soyleyebilirsin.. oncesibi bosver bisi olursa cezasini oder yaoacak bisi yok

İlgili bir soru bulunamadı

412,409 soru

12,415,578 cevap

45,008 kullanıcı

Kategoriler

...