+2 oy
939 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda kizlar ben topluyamiyorum eşim vardiyali oldugu için bi izin gununde topluyorum

50 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet tabiki ahanda toplamaya gidiyorum 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Her gün toplamayı geç oğlum yatak örtüsü nu on kere bozuyor on kere daha topluyorum yatak daginikken tüm ev dağınık gibi geliyor 
+1 oy
tarafından
Herzaman başima bir iş gelir korkusu ile evde toplanmadık yer bırakmam 
(171 puan) tarafından
Aynen bende o kafadayım
+1 oy
tarafından
Ben hic toplamam zaten toplayınca bakteri uretiyormus
tarafından
Nasıl bakteri. Kız yeni duydum senden
tarafından
Gece boyu terliyoruz surtunuyoruz yataga ve sabah uyanir uyanmaz uatunu kapatiyoruz ozaman o bakteriler ürüyor cogaliyor. Ama acik olursa havalanirsa gunes gorurse hele bakteriler yaşamiyor
+1 oy
(2,321 puan) tarafından
Benim eşimde vardiyalı canısı mesela şuan uyuyor saat 4  te de kalksa ilk işim pencereyi açıp yastık pikeleri çırpıp havalandırıp yatağı düzenlemek yani saati yok düzgün olmalı ☺️
0 oy
tarafından
Hergün çarşafimi silkelerim yastıkları çırparım yatagımı kapatırım
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Her gün kızımın yatağını oğlumun besigini bizim yatağı çırpar öle tekrar sererim
0 oy
(52,517 puan) tarafından
bebegim küçükken toplayamiyodum artik topluyorum
0 oy
(14 puan) tarafından
Kız ben her gün toplamayı geç dışarı çıkarıp güneşte bekletiyorum. Sonra odayı günlük komple temizliyorum. Dolaplarını halıları çırpıyorum günlük makina atıyorum sonra. Makyaj malzemelerinin olduğu tuvalet aynasını komple siliyorum. Makyaj malzemelerini tek tek temizliyorum. Odayı havalandırıp dezenfekte ediyorum. Sonra yastığını battaniyesini falan koyup koku sıkıp çıkıyorum. Yoksa içim rahat etmez. 
(13,307 puan) tarafından
Yok kuzum tepki olarak görmedim bebesi mesela uyuyordur yatınca 3 saat imreniyorum öyle bebeğe ben daha evde yalnızken uyutup duşa giremedim hiç wc ye gittiğime bile şükür ederdim. Bu kadar iş yapabilmek için hem de günlük uyumlu bir bebek lazım. İmrendiğim içim yazdım aksine
(2,321 puan) tarafından
Anladım canım. Evet bazı bebekler çok huysuz oluyor maalesef. Benim kızımda öyle mesela duşu eşim evdeyken alırım mecbur. Allahtan büyük kızım 10 yaşında o kardeşiyle oynar ben yaparım. Ama mesela çamaşır suyu kullancam gece 12   1 de fln banyoyu yıkarım kızlar uyurken kapıları kapatırım koku olmasın diye öyle yıkarım mecbur. İş yapmadan da olmuyor malesef ☺️ küçükken de kolikti kızım mecbur o uyurken gecede olsa temizlik yapardım o uyanıkken onla ilgileniyim diye çünkü takıntım var iş yapmayınca da stresten başım ağrırdı ☺️
(13,307 puan) tarafından
Öyle valla kuzum benim de eşim çok yardımcı bebek de kolikti hep akşamları yaptım koca kış yemek temizlik ütü.
(2,321 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşaAllah ☺️
(14 puan) tarafından
Henüz bebeğim yok ki 9 aylık evliyim
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Eşim gececiyken toplamıyorum zaten sabah geliyo akşama kadar yatıyo. Akşam da toplamamın bi anlamı yok ama hafta sonları ve o gündüzdeyken tabiki kalkar kalkmaz topluyorum
0 oy
tarafından
Rahmetli anneannem yatak açık olursa şeytanlar akşama kadar üstünde sevişir derdi ne kadar doğru bilmem ama o yüzden kalkar kalmaz ilk isim yatağı örtmek olur 
(1,099 puan) tarafından
Töbeee :))))
(2,321 puan) tarafından
Töbe estağfurullah o nerden çıktı :D
tarafından
Hahahaha benim ananemde aynısını söyler :)
0 oy
(29,577 puan) tarafından

Tabi kız yatak dağınık olunca piskilijim bozuluyor

(6,853 puan) tarafından
Senin pisikijlinini yerm :) kız sen nerlerdesn yoktun sanki :) geçen aklıma geldn
(29,577 puan) tarafından
He memlekete geldim ondan :)
(6,853 puan) tarafından
Yokluğunu hissettim kız :)
(29,577 puan) tarafından
Cnm ya ❤️ çok giremiyorum özledim burayı
0 oy
(140,289 puan) tarafından
yatagi toplamadan odadan cikmam
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Her sabah topluyorum.  Yatak örtümü örtüyorum yastiklarimi koyuyorum 
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Uyanır uyanmaz toplarım yoksa güne başlayamam bütün gün dağınık kalır ev ama toplayınca hemen diğer odalarida hallederim günüm uzun sürer
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Ewet toplarım  yatak  örtüsü  örterim 
0 oy
(1,201 puan) tarafından
Tabiki toplamadan asla rahat edemem bir anda biri çıka gelir habersiz 
0 oy
tarafından
Hahah tabiki evet :) hatta eşim evde olmayınca daha da çok düzgün tutarım evi çünkü kafam rahat oluyo mutlu oluyorum ev düzgün durunca eşim olduğunda hemen her yer dağılır :) 
0 oy
(1,980 puan) tarafından
Aboo herkes topluyormus Bi ben toplamıyorum galiba :D keyfime bağlı valla canım toplamak isterse topluyorum amaaan dursun toplayamam akşam nasılsa gene yatacam dersem toplamam :D
0 oy
tarafından
Evde o kadar çok yatak var ki =// sıradan hepsi toplanıyor mecbur bir gün toplamasam sanki aylardır eve el değmemiş gibi oluyor ") şimdi lohusayim da işler bana bakmıyor bir kaç güne yine tam hız dewamke "D

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,425 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 65 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nur_Ay (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 529 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 674 göst.
21 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,241 soru

23,618,487 cevap

306,697 kullanıcı

...