0 oy
367 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,071 puan) tarafından
Eşiniz işten çıksa şirket hattını bırakıp. Daha sonra kendi özel hattından yakınlarına iş arkadaslarina numarasını bildirse. İçinde bı kaç bayanda var tepkiniz ne.olurdu. şimdi sorsam kesin yeni iş teklifleri gelsin insanlar işsiz olduğunu haber alsın diye verdim der.

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne var ki bunda. Belki bir iş çıkarsa haber versinler diye bıraktı. Kötü düşünmezdim ben. Eğer eşine güvenmiyorsan bilemem
(1,071 puan) tarafından
Güveniyorum canım şükür 8 yıllık evliyim 11 yıldır hayatımda bir yanlışini görmedim. Rahatım bir insanım ama bazende aklıma kurt düşüyor çok mu serbest bırakıyorum diye
-Reklam-
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Bi tepkim olmazdı 
(1,071 puan) tarafından
Bende umursamaz biriyim güvenim sonsuz telefonu sürekli ortada yapmak isteyen her türlü yapar zaten. Ama bazenden çok mu rahat bırakıyorum diyorum
(25,194 puan) tarafından
Güvenin varsa takılma canım
(1,071 puan) tarafından
Saol cnm ;)
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Bayanlara vermesine gerek yok
0 oy
(136,256 puan) tarafından
kotu niyet aramam yaa
0 oy
(137 puan) tarafından
Problem teşkil etmezdi 
(1,071 puan) tarafından
Bı ben mi çok rahatım diyodum ama normal olan bu sanırım ,:)
(137 puan) tarafından
Teşkil etmesi saçma bende çalısıyorum Bi sürü erkek iş arkadasım var hepsiylede görüşüyorum eşim de Bi sorun olarak görmüyor hepsi ile tanışıyor biz bayanlar nem kapmaya çok meraklı
(1,071 puan) tarafından
Demi sanırım öyle:) neyse Allah'tan rahat yapım var
0 oy
tarafından
Bayanda olmasi cok normal cnm. Calisan bayanlarinda telefonunda bisuru erkek numarasi var. Hic kafana takma
(1,071 puan) tarafından
Saol canım tek değilmişim demekki düşünce olarak
0 oy
tarafından
Kadınlara numarasını vermesine gerek yok erkeklerde haber edebilirim.
(1,071 puan) tarafından
Bilmem telefonu sürekli ortada olan bı adam. Yapmak isteyen her türlü yapar diye fazla sıkmayan bir tipim. Yanlış mı yapıyorum diye sorgulanıyor değilim bazen kendimi
0 oy
tarafından
Kendine guveniyomusun kuzum once onu soruyum
(1,071 puan) tarafından
Çok şükür cnm 8 yıllık evliyim. Eşim evde bile hep dip dibedir benimle.
tarafından
Ozaman hic bosuna kafani bulandirma rahat ol
(1,071 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Ay canm ben kıskanırım sonuçta artık onlarla bağlantisi kalmamış işine son vermiş gereğine yok yani
(1,071 puan) tarafından
Kızlarım olana kadar çok sıkardım ama çalışma ortamı gereği bayanlarla iletişim de olması gerekiyor. Zamanla alıştım sanırım şimdi normal geliyor. Bilmem istesemde daraltamiyorum.
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Ne olabilirdi bu kadar paranoyak olmayın ya eşinizin siizn için böyle düşündüğünü hayal edin ne kadar yersiz olurdu değil mi
(1,071 puan) tarafından
Bende genel olarak böyle düşünüyorum empati yapıyorum. O bende görse bilmem ben kadar umursamaz olmazdı sanırım :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
25 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 929 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 563 göst.

413,059 soru

12,435,989 cevap

45,810 kullanıcı

Kategoriler