0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Kizlar diyetteyim 4 gunde 4 kg verdim zayıflama çayı ve spor ile birlikte gunde 3 litre su ogunumu 2 ogune indirdim bugun bi kaçamak oldu yarim dilim pasta yedim belki 1 :))) ama 3 mile leslie arkasından squat yaptim yani hemen arkasından 50 dakika kadar bi spor yaptim insallah erimistir simdi biseye hedefleniyorum ya sanki hepsi yalan oldu gibi oluyo yaaa ama ben bu süreçte ekmek tuz seker pilav makarna hazır içecek hamur işi hiç tüketmedim geçen hafta 1 tane cigborek zorla yedim öğlen 2 falandı inanın o saatten sonra sivi beslendim dengelenmek için insallah su haziran sonuna kadar gider kilolar ya alt karnim için çalışmaya başladım tek ümidim o :D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Can boğazdan gelir ye gitsin :) 

Şaka bir yana çok hızlı kilo kaybetmişsin bu iyi bir şey değil bir diyetisyen desteği al cnm
(223 puan) tarafından
Canim hızlı kilo kaybetmemin sebebi çabuk kilo verebilirim Azim edersem dusun sabah öğlen akşam gece yatmadan yarim saat hep spor yemeğe içmeye dikkat bol su ve zayıflama çayı kullandim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nolcak kız ye gitsin:) boy kilo kaç?
(223 puan) tarafından
Boyum 1.70 bekarken 50 kg 2.cocuktan sonra 80 kg :D 4 bucuk ay önce doğum yaptım da :D
tarafından
Verirsin ya ben eridim resmen
(223 puan) tarafından
Nasil oldu kiz o
tarafından
Hiç birşey yapmadım 9 Ay oldu doğum yapalı 86 dan 65 e düştüm oğlumun çoklu gıda alerjisi var da emzirdigim  için yiyemiyorum
(223 puan) tarafından
Anladım kuzum darısı başıma o zaman
0 oy
tarafından
Hayir canim bisey olmaz arada bir onlarida yemen lazım kendini kisitlama
(223 puan) tarafından
Demi canim doğru soyluyorsun
0 oy
(2,198 puan) tarafından

Ben de diyetteyim akşamdan beri yarısını yedim :D

(223 puan) tarafından
Hahaha sporla eritirsin yavrum:D
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Ya mükemmelsin çok iyi sabretmişsin canım oda ödülün olsun birşey olmaz 
(223 puan) tarafından
Sagol bitanem ya
0 oy
tarafından
Sakın oyle bozuldu felan diye düşünme aynen devam herhalde olacak arada öyle şeyler kaldığın yerden devam et 
(223 puan) tarafından
Edicem kuzum çok sagol

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 313 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
25 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 230 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Linkin (19,994 puan) tarafından soruldu

410,485 soru

12,347,076 cevap

40,218 kullanıcı

Kategoriler

...