0 oy
312 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
Merhaba hanımlar ben Köyde oturuyorum ve malum her zaman merkeze gidemiyoruz eksikler oluyor  acaba a101in internet sitesinden sipariş veren oldu mu istediğiniz ürünler geldi mi köye de getirirler mi acaba merkezden çok uzak değiliz ama kendi arabamız yok malesef sürekli gidemiyoruz 

7 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Aman iyi oluyoda 50 TL lik ne alcaz her seferinde :D
(29 puan) tarafından
Kız alacaklarım oluyo benim ya :)) iki çocuğum var lazım oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanirim koy ve kasabalara belli gunlerde dagitim oluyo 
(29 puan) tarafından
Anladım canım bir sorun yaşar miyim acaba diye düşünüyorum hanı tarihi geçen ürün falan
tarafından
Yok ben trendyol hizli marketten veriyorum taptaze urunler gonderiyolar ondan suphen olmasin canim
0 oy
tarafından
Indir uygulamayi getirip getirmedigini soyler zaten. Ben siparis verdim herseyi guzel getirdiler
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
tarafından
A101 kapıda uygulaması indir ve adreaini yaz oraya bakalım oraya servis var mı yoksa gelmemiyor 

Ben sipariş verdim valla herşey eksiksi ve istediğin ürünler geliyor. 

Sipariş ettiğin ürünün depoda yoksa eğer onlar şisteden düşülüp para geri karta yatıyor merak etme 

Ama 50 tl üzeri olacak 

Ben her seferinde 300 400 tllik alışveriş yapıp anneme gönderiyorum sıkıntı çıkmadı hiç
(29 puan) tarafından
Çok teşekkür  ederim canım  sağol
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Uygulamayı yükle canım senin konumuna getirirlerse orda yazar yaten
(29 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
tarafından
Bız siparıs verdık İnternet uzerınden depoda kalan paketleri yırtılmıs ezilmıs pecetwye kadar dagılmıs halde geldı. Salca akmıs cogu urun paketinden cıkmıs sekilde sankı oylesıne ıcıne atmıslr. Cok kotu bı durumda geldi. Sikayet ettık tabı, aldık bın pişmn olduk 
(29 puan) tarafından
Zaten bulunduğumuz yere kargo yokmuş canım hayırlısı
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Verdim ben saatinde getirdiler çok memnun kaldım

Uygulamadan görebilirsin getirip getirmedilerini adresini yazınca çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 688 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
6 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gzmlnr (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.
0 oy
10 cevap 449 göst.
19 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,870 soru

24,407,082 cevap

350,612 kullanıcı

...