0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından

36 haftalık hamileyim ortalama 20 dakikadır kramp gibi ağrılar girip durdu karnımın üst kısmına ama inanılmaz derece şiddetli öyle böyle değil canım tatlı bir insan değilim hüngür hüngür ağladım acıdan birde  afedersiniz ama lavaboya da günde 3-4 defa çıkıyorum  4 gündür hatta bugün daha bir kötü oldum korkmaya başladım iyice yaklaştı mı acaba doğum zamanım 

1 cevap

0 oy
(4,606 puan) tarafından
Yani burdan bilemeyizki canım doğum sancısı genelde belden kasiklara yayılır düzenli gelir dinlenince geçmez sen bı acile git nts ye gir en guzeli
(2,479 puan) tarafından
Doğum sancısı olsa anlarım mutlaka kuzum zaten ishal doğumun yaklaştığının belirtisidir ya karın krampını duymadım o yüzden sordum bu arada ellerinden öper 1 buçuk yaşında bir oğlum var o yüzden kesin bişey olmadan gitmek istemiyorum çünkü bensiz durmuyor kıyamıyorum
(4,606 puan) tarafından
Valla bilemedim canım bende hiç duymadım gaz falanmi acaba bı rezene falan icsen
(2,479 puan) tarafından
Yok kuzum bildiğin karnımın üst kısmında kramp girip girip durdu daha önce de bir kaç kere girmişti ama bir defa girip geçiyordu sadece şimdi belki yarım saat sürmüştür geçmedi hiç
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 129 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 271 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 37 göst.

408,390 soru

12,269,345 cevap

37,553 kullanıcı

Kategoriler

...