0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
4 aydır babam gile gelmiyodum yeni geldim bir haftalığına  eşim aramiyo ben arasam doğru düzgün konusmuyo belli yani suratı asik konusuyo ben ne kadar babam gile gelsem bu şekilde davraniyo küsüyo hemen napabilirim acaba kafaya takmaktan migrenim tuttu sabahtan beri biz surekli onun annesi gile gidiyorum onunla 3 yada 4 ayda bir babam gile geliyom  o batiyor gözüne napcam ben bu adami ya off

9 Cevaplar

+7 oy
(924 puan) tarafından
Siz şımartmışsınız, ailenizin yanına gidiyorsunuz ayıp bir şey yapmıyorsunuz böyle yaparak keyif almanıza engel olacak bir süre sonra siz de istemeyeceksiniz, yapmaya çalıştığı bu. Kaya kovuğundan çıkmadınız. Aramazsa aramayın, surat asıyorsa görmeyin neden üzüyorsunuz kendinizi? Eşse eş tamam da dünya onun etrafında mı dönüyor? Sizin fikriniz istekleriniz mutluluğunuz hiç mi umrunda değil? 
tarafından
+++ o kadar haklısın ki. Evleniyoruz diye ailemizden vazgeçiyoruz sanki.
tarafından
Yürü be tam aradığım yorum çok doğru böyle yaparak senin de gitmekten vazgeçeceğini düşünüyo ama sen mutlu ol arama sorma boşver
(8,030 puan) tarafından
Gerçekten çok doğru valla
(17,429 puan) tarafından
Hayy parmaklarına sağlıkk...
-Reklam-
0 oy
(3,252 puan) tarafından
aman boşver takma tadını cikar
0 oy
tarafından
Bize gelince yok onlara gelince bol bol valla bu erkekler ne dinden imandan çıkarırlar insanı ya hadsiz
0 oy
(12,191 puan) tarafından

Bencillikten başka bir şey değil ağaç kovuğundan mı çıkmışsın sen

0 oy
tarafından
Boşver amacı seni sıkıntıya sokmak sen gitmekten vazgec diye 
0 oy
tarafından
Rabb'im hakkında hayır olanı versin
0 oy
(64,770 puan) tarafından
arama sende onu istedigi kadar surat assin onunki ailede seninki ne
0 oy
(774 puan) tarafından
O zmn kendi de t ayda bir anasına gitsin hayırdır neye sürat yapıyor senin babanın ananın yanına gitmen normal ayıp değil ki eşinle konuş bence kendine gelsin
0 oy
(3,589 puan) tarafından
Salla gitsin ailenin yanına gittin diye kusecekse küssün sen normal davran ne üstüne duş ne de küs kal

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 284 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 486 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,166 göst.