0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bi gorumcem var evli cok fena allah dusman basina vermesin akilsizin teki 

Demin evi temizliyordum geldi içeri.  Bu arada altli üstlü oturuyoruz kaynanamla . Bnde dedim isimi birireyimde yukarı cikayim kendi kendime . Sonra gorumcem geldi biraz oturdu bnde iismi bitirdim dedim hadi gelin yukarı çıkalım annenlerden su alicam .  Baktim gözünü belerrti bi hışımla evine misafir gelmis nasil kalk gidelim dersin dedi misafire böylemi yaliyorsun dedi burasi abimin evi bu gece burda yatcaktik dedi . Bende ozaman soyleseydin dedim yatacağını ona göre cikmazdim dedim sonra otur ben su alıp gelcem dedim yok dedi kalk gidiyoruz cocuklarina . Kalktik yukari ciktik kaynanam biseyler sordu ben su dolduruyordum sesim aglamakli cikinca geldi noldu soyle dedi zorla soyletti . Kendi kizinin ne mal oldugunu biliyo kızdı ona . Hala bana laf yetistiriyor ordan yok abimjn evi bilmem ne ne sanki onu kovmusum gibi davrandi o süsü vermeye çalışıyor bu ilk degil bi kere daha baska konudan kavga cikardi pislik . Kaynanamda dedi orasi abinin evi oldugu kadar pinarinda evi boyle konusamazsin dedi beni savundu ama o kızı gebertesim geliyo artik konusmam muhattap olmam o seytanla . 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
Görümcen acaba ne söylesede kavga çikartsam gibi bi bahane bulmuş. Tam saç baş yolmalik tiplerden

Ama sende kadin yeni gelmiş dur bismillah hemen gidelim demissin orda az bisey görumcene hak verdim
tarafından
Ama canm  kafasini telefondan cikarmiyodu bnde sevmiyorum kendisini fazla . O gelmeseydide cikicaktim zaten
(7,933 puan) tarafından
Bence sen onla saglam bi mesafe koy en iyisi bu olur
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 1,004 göst.
0 oy
10 cevap 665 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 496 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tekrardananneolmak (6 puan) tarafından soruldu