Takıntım ordan geliyor. Kimsenin evinde 1 bardak su içmem. Mesela aklıma şu gelir bu kadın tuvalette taletlendikten sonra elini yıkamadan o bardağa değmişse yada bu kadın hapşurup o elle bardağa değmişse yada birinin evinde bir koltukta otururken bile çok özür dilerim bunu söylerken ama şunu düşünüyorum ya burda ilişkiye girdiyse daha bir çok şey. Kimsenin evinde yemek yemem. Bu benim hastalığım övündüğüm bir şey değil. Keşke diyorum bazen 1 gün yapmasam temizlik yatakta pineklesem. Ama olmuyor yapamam çok denedim nefesim kesiliyor kafam ağrıyor midem bulanıyor yapmadım diye. Üvey annem hastaydı bana gelip kalmak istedi köyde yaşadığı için hastaneye gidemiyordu. Sırf aşırı derecede pis ve kokuyor diye evime kabul etmedim. 3 aydır bu evdeyim 2 misafiri kapımın önünden çevirdim pis diye. Kayinbabam gelinde korkuyor evime bir yere bir şey dökülecek diye böyle olmak istemiyorum birisi kendimi övdüğümü söylemiş aslında övmek değil hastalığımın pozitif yanlarını düşünüyorum. Mesela dış kapıyı kilitledim mi diye abartısız 5. Katı 4 kez çıktığımı bilirim. Ocağın altını kapattım mi diye 10 kez dönüp bakarım. Birde şöyle mesela ocağın altını kapatıyorum kendi kendime diyorum bak kapattın tam arkamı dönüyorum acaba yanlış mı kapattım diye kontrol ediyorum. Salataya 5 malzeme giriyorsa hepsini ayrı ayrı bıçakla doğrarim. Eşimi bile ben keselerim bana dokunuyor diye. Anladınız mı hastayım birisi bir laf söylesin 3 ay ağlarım o laf yüzünden