+1 oy
1,369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (279 puan) tarafından
3 senedir evliyiz bir kere bile bana yardim etmedi şimdiye kadar ona muhtac olmadim ama artik bebegimiz var 3 aylik çok zorlaniyorum hem ev hem bebege bakmakta bari ona yardimci ol diyorum bu sabah bebegim 6 da kalkti emzirdim eşimi uyandirdim sadece bir saat bak ilgilen yeter bana dedim 5 dakika olmadi ben uyuyali kaldirdi kalk bezini degistir altina etmiş diyor onu bile yapmiyor doğum günumu bile kutlamadi hep benle kavga halinde ben hamile kaldigimdan beri böyle davraniyor ailesine anlattim oğlum iş yapmaz bilmez diyor böyle evlat mi yetiştirilir ya ne yapicam kizlar çok mutsuzum 

17 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ailesiyle bi işi kalmamış ki kocanın ailesine anlatıyorsun, siz zaten kendiniz bi aile olmuşsunuz kocanın kendisi düşünüp yapması lazım bunu zorlada yaptıramazsin ters teper erkeklerle genelde
tarafından
Kız kurban olim başımda neler var bütün gece yatmadım eşim karakoldaydi pislik bi arkadaşı yüzünden vallaha kafamı kaldiramiyorum buraya da çok girmiyorum kuzum yoksa seni unutmam
tarafından
Noldu hayırdır yaa ins kötü bişey yok
tarafından
Yok kuzum ya sevdiği kız nişanlanmiş diye gitmiş nişanlısının arabasını kendi arabasıyla defalarca vurmuş adamda polis çıktı, bizimki evdeydi geldi arabayı bizim buraya bıraktı onun yüzünden bizde uğraştık
tarafından
Kötü olmuş geçmiş olsun canim
tarafından
Teşekkür ederim kuzum bebişleri öp yerime
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Babasının bebegine bakması sana yardim etmesi değil babalık yaptiginin kanıtıdır.

(279 puan) tarafından
Yapmiyor işte ben hamileyken başladi bir garip davraniyor hiç ilgilenmiyor bebekle sanki çocugu degil
tarafından
Benimkide yardim hic etmiyo cnm ama hic takmiyorm valla ben yapiyorum
+1 oy
tarafından
Bende 3 tne var yemk ev işi oğlanın ödevleri derkn aksamoluyo yerimden kalkamiyom askom ben neyapam oy anam oy
(279 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun
tarafından
Amin tum bedenim agriyo artık
(16 puan) tarafından
Ah çok yazık. Kendin yıprnıyırsun. Onlara bişey olmuyo. Bidaha çocuk düşünemezsin heralde. Sn da günah
tarafından
3 sezeryan var snrasi tehlike oyuzden cocuk dusnmek delilik olur once benim canim 3 tne yetr
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Çoğu babalar böyle canm malesef inan ki vicdan meselesi bizim ki de öyle bazen bakar bazen bakmaz ama vurdum duymaz değil en azından ne bilim 
(279 puan) tarafından
Hep oyun oynuyor bebegimde cok huysuz hic tek birakamiyorum biraz bak diyorum bozuluyor
0 oy
(78 puan) tarafından
Valla bacım yapan yapıyor yapmayan da yapmıyor, içinde olacak insanın. Demeyle yapmıyorlar yani. Sanki çocuğu tek başına yaptın . Allah sana güç kuvvet versin valla
(279 puan) tarafından
Evet bunu diyincede çok kiziyor ne yapacagimi şaşirdim suyu bile benden istiyor kalk sen getir diyince balkona gidiyor oyun oynuyor tavir yapiyor
(78 puan) tarafından
Çoğu aynı bunların, balkona gidene kadar kalk suyunu iç Be adam , bebeğine odaklan uzülünce valla üzüldüğünle kalıyorsun zor biliyorum ama aldırma elinden geldiğince
(279 puan) tarafından
Sagol canim bir dostum arkadasim yok anlatayim anlatsam yine rahatliyorum
(78 puan) tarafından
Sende bizlere bari anlat canım olsun biz dinleriz..
0 oy
(6,514 puan) tarafından
Benm eşimde oyle ev işi yardım etmedi hiç bikaç kez süpürge atmıştı hamilyken okdr ama kızımla ilgilenir hakkını yemim namaz kılarken mutfak yemek markete gındce bıle bakyor ama ev işi yemek falan yardım etmıyor hiç
(279 puan) tarafından
Ben ev işi yapsin istemiyorum zaten sadece bebekle ilgilensin yeter bana onu da yapmiyor içecegi suyu bile benden istiyor birak yardim etmeyi işimi daha da zorlaştiriyor
(6,514 puan) tarafından
Yaa tbi ilgilenmesi gerek mesela eşimde oyle altını açmaz ben temızlerim mesela bakar alır kucağına süpürge faln atyorum bnyo falan oluyor oyle yanı ama haklısın konuş yoruluyorum de hiç yardım etmiyon de
(279 puan) tarafından
Konuşuyorum ama boş sagol canim
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ne yapacaksın hemen gidip spiral taktir ilac kullan hamile kalma o adama 2.cocugu verme hatasında bulunma
(279 puan) tarafından
Asla istemiyorum zaten bu bebegimiz zorla oldu 2 yil tedavi gördum rabbim biliyor ondan vermiyordu simdi hayatta yapmam asla
(7,617 puan) tarafından
Allah yavrunu sana bağışlasın güç kuvvet versin
(279 puan) tarafından
Cok sagol cumlemizin insallah
0 oy
(102 puan) tarafından
Canım benim de eşim öyle.Ama hata bendeydi başta öyle alıştırdım ilk evlendiğimizde hiç kıyamadım is vermedim şimdi benim görevim biliyor.Yapmıyor hiçbir şey alıstı
(279 puan) tarafından
Bende ondan şu ana kadar birsey istemedim ama bebegine insan bakmaz mi ya çok zoruma gidiyor
(102 puan) tarafından
Senin görevin biliyordur canım
(279 puan) tarafından
Allah onun cezanini versin ne diyim
0 oy
tarafından
Benim.kicam da bazennnnnn nadiren çay demler :) benim babamda yapmazdı abimde yapmaz bende çalışmadığım için bunu sorun etmedim valla kendim yapiyorum yapamasam da kalıyor ..
(279 puan) tarafından
Valla bebekle ilgilense yeter bana bben işimi yapana kadar zar zor banyo yapiyorum
tarafından
Okdarini yapar benimki
0 oy
(963 puan) tarafından
Ev isi sadece kadina ait degilsir bu zamana kadar boyle yansindigi icin oyle saniyo oku.zler
(279 puan) tarafından
Evet aynen oyle saniyorlar
(963 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun kuzum ben ayriliyom kurtuluyom i
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Kız ailesi laf dedirtir mi hiç çocuğu damı sevmiyor severken sende işini yap ne olmuş bu erkekler varya
(279 puan) tarafından
5 dakika seviyor cocuk agliyor oda hemen bana veriyor bebegim daha babasina bunun yuzunden alişamadi ilgilenmedigi icin
(2,127 puan) tarafından
Ah bu erkekler varya canm sende ailenden birilerini çağır yada kaynana tarafından
0 oy
tarafından
3 gündür grip olduk bebegimmle bana çok nazlaniyosun dedi hasta halimliminnet etmedim ona  1haftadir evi temizleyemedim dermanim yoktu iyice kirlettik evi dün söyle oglunu parka götüruyosun ben ev işimi yapcam diyo pazartesi yaparsın  ben hasta halimle fedakarlık yapiosam sen cocuga bakcaksın bakmiosan temizlikci tut bende rahat edeyim dedim neymis arkadasiyla pubg oynucAkmis 7/24oynuo zaten bide bugunu ona ayirmıs ters bastıydım   yüz vermicen fazla erkeklere  cocuk oldu olali rahatliolar dedim biz 1haftaligina aileme gitcez ne yaparsan yap belki akıllanirsın uzaklasmak iyi olcak 
(279 puan) tarafından
Tesekkur ederim yorum için bizimide pubg cu
tarafından
Pubg oyununu bulanin  her evde sorun cikartiyor siliyirum anlaşiyoruz  3 gun sobra tekrar yükluyo
0 oy
(385 puan) tarafından
Kız takma kafana i kadar benimki çocuk  gecenin 4unde çocuk patlıyordu mama hazırlamaya gidiyodum en azından çocuğu salla ben mamayı hazır edene kadar iki gece  kalktı 3 üncü seferde bidaha beni kaldırma dedi uykumu alamiyorum bazı erkekler bilmiyo öyle şeyleri bazilari da anneden güzel bakiyo çok şükür suan 3 yasinda zoru kalmadı hatta inanirmisin yeni yeni baba olduğunu farkediyor çocuk büyüdükçe dahada alisacaklar ilk çocukta biraz sorumsuzlar sorun yapma çocuğun az büyüsün rahata kavuşursun 
(279 puan) tarafından
İnsallah dedigin gibi olur tesekkur ederim
0 oy
(391 puan) tarafından
Bu adamla bir çocuk daha yapmazsın inşallah canım! Sorumsuz babalar yüzünden çocukların da bir yanı hep eksik kalıyor. Anne sevgisi kadar baba sevgisi ilgisi de önemli sadece yardım bakımından da düşünmemek gerek. Allah korusun boşansan falan  çocuğum da çocuğum der. 
0 oy
tarafından

İsmini niye öyle koydun canım :D yanlış anlama komiğime gitti geberık lafını bızde kullanırızda ondan 

Bu arada benim eşimde çok bakmaz hele altını hiç değiştirmez 

Arada sırada çok işim olduğunda abdest alırken vs bakar yani mecbur olduğu zamnlarda bakar. Eşinle guzelce konuş belki biraz bakar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 2,092 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
0 oy
6 cevap 1,510 göst.
20 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Esraaa122 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,822 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,176 soru

24,397,525 cevap

349,862 kullanıcı

...