Dün gece kaçarak evlendim başlığını atmıştım. Gözyaşlarımı tutamıyorum sabahtandır boğazımda düğüm çözülmüyor. Bugün görümcemin nişanıydı kuaförde geçirilen zaman, fotoğraf çekimi akşam nişandan sonra damadın ailesi bize geldi nişan bohçaları sandık birsürü şey getirmişlerdi. Ben hiç ama hiç bişey yaşayamadım ne gelinlik ne düğün ne kına hiç bişey. Hepsini geçtim ama keşke babamın rızasıyla o evden çıksaydımda yırtık pis elbiselerle çıksaydım ona bile razıydım. Eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor ALLAH a şükür bi sıkıntımız huzursuzluğumuz yok ama başım dik bi şekilde eşimin koluna girip çıksaydım bir iğnem bile olmasaydı. İçim çok acıyor bi türlü geçmiyor eşimde askerde şuan yanımda olsaydı ona sarılıp öyle ağlardımki
Kuzum ailenle barıştın mı? Anne baba affeder üzme kendini. Kendini yıpratma. Olmuş bir kere. Allah ağzınızın tadını bozmasın hersey duzelir.
Üzülme canim demekki hakkında hayırlısı bu imis artık olan olmuş canını sıkma bebeğine de yazık Allah sana da eşine de çocuklarına da uzun ömür versin kuzum ♡♡♡
Olan olmuş niye düşünüp canını sikiyorsun ki herkes hata yapar canım şimdi ailenle iyiysen de daha ne ki boşver aklına getirme böyle seyler
Canim benim ya kiyamam olan olmus ama su ana bak ailenle barismissin esin cok sukur iyi biri cikmis mutlusun uzme canini lutfen.. bak benim arkdasim kacti ailesi reddetti uc yil oldu iki cocugu var esinde her pislik var hic bisi yapamiyo .. beterin beteri var kotu baslamis ama mukemmel sonuclanmis severek evlenio esiyle hic anlasamayan da bi suru insan var iyi tarafndan bak pisman olcagin bisi yok canim
O kdr iyi anlıyorum ki seni şuan. Çok zor bir durum. O acı hiç geçmiyor insanin içinde ukte kaliyor. Bn bile diyorm ki bazen anneme neden bunu yaşattım belki de hayaliydi annemin bni evinden öyle çıkarmak. Bana da nasip olmadı. Şuan bile gözümden yaşlar aktı.
Annem de öyle hiç bir şeyi olmadan evlendi ve annemi babam zorla kaçırdı. Annem hala aklıma gelince ağlar. Geçmiyor ki canım. Ama eşinle mutlu ol yeter. Allah sorun yasatmasin yoksa daha kötü olursn. Belki eşinle bir gün gelinlik alır giyersn canım.
Agzin tatli gonlun hos esin daglar gibi yanindaysa baska hicbiseye gerek yok kuzum. Nasibinde boylesi hayirliymis tevekkul et. Bunlarin hepsi yapilipta birde sonunda geçim tutturamamak var niye kendini yipratiyorsun. O gozyaslarin sadce Allah icin dökülsün hic uzme kendini ❤
Kendimi senin yerine koyup okudum yazdığını herkes kaderini yaşar yapcak birşey yok ben nişan yapmak istememiştim anneö hayır sonra birini gördüğünde içinde kalcak dedi büyük nişan yaptık birilerinin nişanına gittiğimde aklıma geliyo içimde kalcakmış gerçekten o an bunun fafkında olamıyoruz gelinlik nişanlık giymek çok da önemli değilmiş gbi geliyor ama hayatımun en özel şeyiymiş meğer. En azından eşin askerden geldiğinde gelinlik giyip fotoğraf çekimi yapmanı tavsiye ederim. Ağlyıp kndini üzme lütfen sonuçta eşinle mutlusun kaçıp mutlu olamayan bi dünya insn var
Herşey yaşanmış bitmiş canım zamanı geride alamayız boşa üzülme eşin uzakta tek canın sıkılmış olabilir
ah cnm seni cok iyi anliyorum bende kacarak evlendim yasim 15 di kactigimda 18 yasinda hamile kaldim 19 yasinda kizimi kucagima aldim ikinci bebegimi 21 yasinda hamile kaldim 22 yasimda kucagima aldim evleneli 7.5 sene oldu ama o gelinlik her genc kizin hayali ya ben cok agladim cok istedim ama olmadi keske diyorum bende herkes gibi telli duvakli cikabilseydim ama olmadi napcaksin hayat sartlari keske gelinligi giyme sansim olsa icimde bir ukte olarak kaldi ama kimseye bir sey diyemedim diyememde esime bile söyleyemedim her düğün kartı geldiğin ağlarım gelinlik resmi görsem gözyaşlarımı durduramam ama yapcak bir şeyim yok yalan dünya işte altım bile kacarak evlendi o gelinlik alınmaya giderken beni de götürdüler ben kimseye çaktırmadan ağlamaya basladim cok üzülmüştüm çünkü biliyolar benim gitmediğimi beni neden götürdüler ki anlamıyorum offff offfff :((
Bende kaçarak evlendim ne düğün ne ana nede baba vardı Cok zor bı durum evlenenleri gördükçe bende öyleyim hep eşimle aram iyi değil ne söylesem ne istesem olmaz bir ev yaptırdık içine oturmama bile izin verilmedi babamla barıştık babama denmedik şey kalmadı yıllar sonra annemle konuştum anneme kendi fotoğrafımi attım diye bı çok laf yedim en azından sen hiç ezilmemissn ben çok ezildim kaçarak ve kimsesiz evlendigim için bizden başkası yok dendi ezildikce ezdiler boşver para mal mülk yalan hepsi geçer senin eşinle Aran iyiyse bu en güzel düğün ve en güzel balayı demek emin ol eşin askerden geldiği zaman biraz bahset bu konuda hemen yapacaktır insanlar 30 yıl sonra düğün yapıyor hiç olmadi bir gelinlik le fotoğraf çektirsin ben onu hayal ettim oda olmadı takma kafana bir müddet sonra alisiyorsun
Aslında senin şuan ki üzüntün bilinç altı yalnızlık eşin askerdeymiş Allah kavuştursun sana ve bebeğine bağışlasın. Geçmişe takılıp asla kendini üzme bebekler stresi sevmez doğacak çocuğun ve eşinle geçireceğin güzel günleri düşün kendin için yapamadıklarını bebeğin için yaparsın Bazen her istediğimiz her an olmayabiliyor kaderimiz de ne varsa onu yaşıyoruz üzme tatlı canını Rabbim büyüktür bazen onu anmamız yakın olup dua etmemiz için bize sıkıntılar verir sende her daraldığında kalbini Allah a ac ve dua et güzel dileklerde bulun bak ne kadar güzelleşiyor hayatın o zaman.
Kız benide aglatacan dur Allah bundan kötü etmesin canım benim kaderin önüne gecilmez
Ah be güzelim her şeyi o kadar plansız yaşamışsın ki.. Kaçmak nedir bir kere, esin askere bile gitmemisken hem de.. sonra yine esin askere gitmeden hamile kalmak.. kendini yalnız bırakmak için her şeyi yapmışsın :( bak ne diyeceğim esin bir dönsün askerden sağ salim, bebeğine her şeyin en güzelini yapın birlikte. dünyaya geldiğinde arkadaşlarınızla küçük bir kutlama yapın, gezin tozun birlikte ne bileyim. çok mu içinde kaldı, gelinlik giyin be kuzum nikah tazeleyin. senden değerli mi Allah aşkına ♡
Benimde ne düğünüm oldu ne balayim oldu ailem yok benim sahip çıkan da yok herşeyi eşimin ailesi kendi seçti aldı gelinlik alamicaktik eşimin yakın arkadaşının eşi beni çağırdı sana vereyim giy ama kasnağı yok alırsın kasnağıni dedi sevindim bende aradan 1 hafta geçti çağırdı arkadaşı vardı yanında gelinligi öyle giyceksen giy giymiceksin giyme muhabbeti yaptı eve gelir gelmez ağladım o kadar ağladım ki kimsesiz olduğuma çaresiz herkesin beni ezik gibi görmesine hayat o kadar zorki en azından bi annen bi baban var sana sahip çıkan keşke kaçarak gitmeseydin ama olan olmuş bunları dusunme eşin iyiyse sana herşeyden çok değer veriyorsa gerisi önemli değil ailenin kıymetini bil ama ara özür dile barış herşey yerine gelir bulunur ama aile bulunmaz
Malesef hayat bedel ödetir...
1,492,573 soru
24,388,156 cevap
349,120 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın