0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sizce çok gerekli bişey mi? Almak istiyorum fakat ne alsam kararsızım çok ucuz biseyse değil 3 parça kilot 70 TL vs. Kullanıp memnun kaldığınız bişey var mı?

7 Cevaplar

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ne kadar pahalıymış ben normal bi tuhafiyeden tanesi 10 tl den aldım kücük kacırmalrda işe yarıyor ben kullanıyorum tam oturmadı daha tuvalet eytimimiz
tarafından
Benim kızım da daha 23 aylık dolduracak. Ama şimdiden alıyım dursun diye düşündüm. Kolay kolay daha bırakmaz gibi
(1,328 puan) tarafından
Bizde19 haziran dogumluyuz 23 aylıgız ben dışarıya çıkarken giydiriyorum kacak felan olursa diye yakın markete felan giderken yavaş yavaş alışıyoruz 1 haftadır ilk günler hep kacırıyoduk şimdi tutuyo şükür yine kacırıyo ama
(1,310 puan) tarafından
Benim kız da 19 Haziran doğumlu ne zaman başladın tuvalet eğitimine ben henüz başlamadım ya korkuyorum bi cesaret edemedim
(1,328 puan) tarafından
Canım benim bide büyük kızım var 12 yaşında cimcimem ablasını cok seviyo ve dinliyor nerdeyse 1 aydır ablası tuvalete girince ciş ciş diye kapıyı bekliyordu havalarda ısındı 1 haftadır uğraşıyoruz cok yol gidemesekte bez cok terletiyodu biraz rahatlıyor cişin gelince söyle diyoruz tamam diyo yapınca söylüyo küçük daha çok zorlaması düşünmüyorum alışırsa cok iyi olur ama sabır işi
(1,328 puan) tarafından
Cok sevindim aynı gün doyumlu kızımın arkadaşı varmış
(1,310 puan) tarafından
Aynen canım sabır işi o yüzden hep erteliyorum yatağında alez yoktu alayım öyle başladım dedim sonra klozet adaptörü yoktu alayım öyle başlarim dedim onu da aldım şimdi koltuklarımda örtü yok onu da alım da diyorum böyle böyle hep erteliyorum:))
(1,310 puan) tarafından
Evet bende denk gelmesine sevindim :)
(1,328 puan) tarafından
Tek cocuksa nazlıdır senin kızın bende abide var ablada biraz kuralcı büyüyecektir galiba18 yaş abisi12 yaş ablası sürekli bişeyler anlatıyolar evde konumuz ciş hepimiz hanımın cişini soruyoruz
(1,328 puan) tarafından
Gece bez baglıyorum eskisi kadar dolu olmuyo bezi sabah ta hemen cişe gidiyoruz bazen yapıyo bazen yapmıyo
(1,310 puan) tarafından
O maşallah sen baya büyütmüşsun :) inşallah çabucak öğrenirler de bunu da atlatırız :)
(1,310 puan) tarafından
Bu aralar hava sıcak diye sanırım bizimde bezler çok dolu olmuyor
tarafından
Ay benim kızım da 19 haziran doğumlu ama 2018 :))))
(1,310 puan) tarafından
Senin kız 1 yaş atmış bizimkilere:)
(1,328 puan) tarafından
Ne güzel 3 olduk hafsa zeynep siz cişinizi ögrendinizmi nasıl yükü gitti mi üstünüzden biz gece cok uyanıyoruz sürekli memede yaş38 olunca bana biraz zor geliyo
(1,328 puan) tarafından
İnşallah canları sagolsunda mervecim cok iştahsız bi bebek 11 kilo herkes cok zayıf diyo bende kasaba et borcu yok diyorum:)
(1,310 puan) tarafından
Aynen öyle abla, abla diyebilirim değil mi :) kilo alınır da verilir de sağlıklı olsunlar yeter bizde 12 kiloyuz yani bazen çok güzel yiyor bazen anamı ağlatıyor bir günleri bi günlerini tutmuyor ki
(1,328 puan) tarafından
Tabiki diye bilirsin canım nerde oturuyorsun ben ankaradayım keşke yakın olsak kızlarımız oynar ikizler burcu ya bi bakıyon cok iyi bi bakıyoruz aglama kırizinde aynen canları sagolsun
tarafından
Evet 19 aylıkken bezi ve emmeyi bıraktı. Şükürler olsun rahat ettim biraz olsun. Artık tuvaletine gidiyor. Altına kaçırdığında kıyafet değiştirebiliyor.
(1,328 puan) tarafından
Ay ne güzel 1 sene olmuş siz bezi ata lı darısı başımıza
tarafından
Aynen abla. Elhamdulillah büyüyorlar. Sen daha iyi bilirsin tabi. Büyüdükçe dertleri büyümez inşaAllah ^.^
(1,310 puan) tarafından
Antepliyim bende uzak aramız :) hafza&zeyzep ne güzel erken bırakmış ya darısı bize olsun
(1,328 puan) tarafından
Kuzum ben 10 sene kaynanayla oturdum hic hatırlamıyorum öbür çocuklarımın bebeklilklerini bu bize ilk cocuk gibi oldu cok şükür cocuklarımda n cok razıyım inşallah dertleri olmaz yada ben büyük dertler gördüm cocuklarınkini görmüyom galiba
tarafından
Meva06 sen şimdiden alıştırmaya çalıştığına göre konuşması ve anlaması da daha iyi demek ki
(1,328 puan) tarafından
Lavinia evet canım kendini ifade ediyor çok şükür ablası cok konuşkan minnakta ondan konuşkan olacak galiba inşallah alışır tüm bebişler
tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Alma canım çok gereksiz çocuk onu bezden farklı görmüyor biz kendimizi kandırıyorsun sadece ya  bez tak yada direk birak
tarafından
Canım sen bıraktırdin mi nasıl oldu bu süreç anlatır mısın
(2,328 puan) tarafından
Çok oldu cnim büyüdüler benimkile okula gidiyolar.bizim kucuklukleri köyde geçti kolay oldu baglamadim oğlanın altını geceden geceye  bağladım  kakasını yaparken korktu başta suyla oynaya falan alıştı bisekimde.gezmeye giderken bağlıyorum altını ama sürekli soruyodum .kızımda başlamadım hemen 3bucuk yaşında falandı bir günde alıştı anladım istedim daha doğrusu yıpratıyor tuvalet öğrenme gerçekten anneyi 3kurus bez için uğraşamam onunla yapsın altına 30yasina kadr gezecek değil ya onunla elbet öğrenecek .kızımda bir bıraktım gece gundiz bikerede alıştı o sekilde
tarafından
Ya inşallah bizde de böyle kolay olur
0 oy
tarafından
Oğlana almıştım 2 tane hiç kullanamadim. Sızdırıyor sırılsıklam oluyordu
tarafından
Peki canım almayım o zaman gereksiz pahalı cunku
0 oy
tarafından
Aşkım Züheyr Eymen 22 aylık biz dün başladık dün çok zor geçti 9 kere altını kirletti ama bu gün sadece 5 kere kirletti geri kalanini Tuvalette yaptı bende post açmıştım ümidimi kesmiş gibi oldum ama tuvalete yapması tekrar beni inançlandirdi alıştırma kilodu almadım kuzum ben bez hissiyati veriyor diye 
tarafından
Kuzum benim kız daha tam anlayamiyorda kendini de tam olarak ifade edemiyor o yüzden sanırım daha şimdi şimdi baslayamam
0 oy
tarafından
Gecen hafta  aldım sevi bebeden.  Giydirdim bana dediği ilk şey anne bu benim yeni bezim demek oldu. Gitti 45 lira :))
tarafından
Haha iyi iyi o zaman almayayım☺️☺️
0 oy
tarafından
Bence gereksiz canım. Onu giydirince altında bez var sanıyor altına yapıyor tuvalete alışma süreci uzuyor. 
tarafından
Tamam kuzum almayacagim
0 oy
tarafından
Gereksiz ya ben bol bol boxer aldım kızıma sürekli değiştiriyodum hala da öyle misal isal olmuş bugn az az yapıyo sürekli değiştiriyorum napıyımm
tarafından
Sanırım bende öyle yapacağım canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 421 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Akile (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 284 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 537 göst.
16 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,683 soru

24,464,874 cevap

354,811 kullanıcı

...