0 oy
1,050 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızıma Berra ismini koyacaktık fakat son anda vazgeçtik ve kullanılmamış kapı süsü takı yastığı etiket ve 11tane seker hamuru kurabiye elimde kaldı almak isteyen olursa fotoğraf gönderebilirim özelden 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ozelden foto atilmiyo burdan at isterden cnm
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından

Kapı süsü ve yastık image

(2,635 puan) tarafından
Panç işi demi bunlar
(64 puan) tarafından
Harika olmuş ya elinize sağlık dışarıya da yapıp satıyor musunuz?
(6 puan) tarafından
Evet punch nakışı canım kendim yaptım niyetim satışta yapmaktı elbet ama hamilelikten dolayı yetişemem diye girmedim o işe hiç
(2,635 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım çok beğendim çok güzel olmuş
(6 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım
0 oy
(6 puan) tarafından

Kurabiye ve etiketlerimage

0 oy
(6 puan) tarafından

image

hepsi el emeğim
0 oy
(7,481 puan) tarafından

Canim okadar el emegi yapıp neden vazgectin. Ben olsam sirf bunlar icin vazgeçmezdim.:ermm:

(6 puan) tarafından
Çok gidip geldim hastane çıkışı bile yaptırdım ismine özel ama onu mecbur kullanacağım ismin anlamı çok güzel olduğu için bebek ileride kibirlenebilir kaldıramaz diye bir kaç yorum aldık peygamber efendimiz de zamanında değiştirmiş bu isimleri ama bunların gerçekliği konusunda bilgi alamadık içimizde şüphe kalacağına değiştirme kararı aldık eşimle
(7,481 puan) tarafından
Kesinmi bu aldiginiz bilgi canim. Guvenilir ehli sünnet itikadina uygun bir hocam var senin icin sorabilirim  bu ismi koymakda sakinca olup olmadigini canim.  Yani Peygamber Efendimiz aleyhisselam   bu isim icin bise buyurmadi ise insanlar kaldirmaz dedi diye koymamazlik etmeyin derim canim. Ama dedigin gibi dinen sakincasi  varsa koymayin tabiki.
(6 puan) tarafından
Kesin değil canım o nedenle şüphe düştü içimize sorun taniki isterim biz ulaşamadık istediğimiz kişilere diyaneti aradık o da duydugumuzfan fazlasını söylemedi
(7,481 puan) tarafından
Efendim, Berra, (Doğru sözlü, yüksek ahlaklı, her yönüyle tertemiz, hayır işleyen kimse) gibi manalara geliyor. Koymakta bir mahzur yok. Ancak yanına mübarek bir hanımın ismini de ekleseniz iyi olur. Fatma Berra, Sümeyye Berra, Habibe Berra, Hatice Berra gibi…

Fâtıma, Zehra, Zeyneb, Betül, Rumeysâ..., bu isimlerin hepsi güzel isimlerdir. Dolayısıyla kız çocuklarına bu isimler konduğu zaman, bu isimler kanalıyla da, yarın âhiretde îmânını kurtarırsa şefâ’ate kavuşur, buyruluyor. Dolayısıyla isim seçerken islâm âlimlerinin buyurduklarından olmalıdır. Kur'ân-ı kerîme bakarak isim koyuyorum diyen, tam bir câhildir. Kur'ân-ı kerîm isim ansiklopedisi değildir.
(7,481 puan) tarafından
Canim cevap bu sekilde  geldi .gonul rahatligi ile koyabilirsiniz.  Benim kızımın adida rumeysa onun isminide bu sekilde  cevapta gorunce sevindim. Sayenizde vesile oldunuz :)) gerci bende arastirip koymuştumda.
0 oy
(639 puan) tarafından
Çok güzel olmuşlar. Benim kizim da berrak. Zannediyorum aynı kökten geliyor.nasil bir sakıncası varmış acaba bu ismi koymanın... büyüdüğünde nasil olur bilemem ama şu anda cok guzel huylu sabırlı sakin bi  bebek .tabi bu durumun isimle bir alakasi var mı o da belli değil...
(6 puan) tarafından
Berra ismindeki kızlar için hep olumlu şeyler duyduk bizde ama bu çok iyi anlamları var ileride kibirlenir diye değiştirmiş Peygamber efendimiz fakat bu bilginin doğruluğundan emin olamadık ismin karakteri yansıttığına inanıyorum o nedenle hep çevremizdeki kişileri de inceledik Rabbim nazarlardan korusun bebeğinizi de inşallah
(639 puan) tarafından
Sagolasin kardesim. Inşallah senin bebegin de böyle guzel huylu olsun. Anlattigin hadiseyi duymustum ama ne kadar doğru aktarıldı bizlere acaba bilemiyoruz. Doguma zamanın varsa kaynağını araştırabilirsin. Inşallah sakıncalı değildir...
(6 puan) tarafından
Inşallah Allah razı olsun canım doğruluğunu araştırdık net bilgi alamadık alabileceğimiz kişilere de ulaşamadık bizde değiştirdik etiketler felan da değişti hep artık Erva miz olacak inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 159 göst.
28 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyam000 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,122 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 492 göst.
28 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 478 göst.
5 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BERRA nin annesi (970 puan) tarafından soruldu

408,504 soru

12,274,233 cevap

37,683 kullanıcı

Kategoriler

...