+2 oy
2,481 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından

Kizlar şöyle anlatayim öncelikle sabırla okuyun lütfen ve bana kimin haklı olduğunu söyleyin

Geçen annem aradı kızım dayin çok hasta yoğun bakıma alınmış falan dedi evine gelince sende onu bir ziyarete git dedi. (Dr demiş herseye hazirliklı olun artik her an ölebilir) eşim eve geldi ve bunu ona söyledim tepkisi çok sert oldu bu arada yıllar önce eşim abisini kaybetti. Dayım ve eşi onların yasına gitmemisler bundan dolayi da eşim dayimi görmeye gitmeme izin vermiyor. 

Bugün annem aradı eşimde yanımda oturmuş neden gitmiyorsun git gör o senin dayin falan bir sürü laf dedi eşimde bunları duydu ve bağırıp gitmiyorsun ben bırakmıyorum dedi. Annem de hemen teli kapattı sonra eşim başladı söylenmeye neden benim abim öldüğünde onlar kapımı açmadı bende seni bırakmıyor benim abim o kadar değersiz değil onlar gelmiş olsalardı bende seni bırakırdım gidip görürdün. 

Bende gizliden anneme anlattım eşimin dediklerini ve annem halen tutturmuş bisey olmaz sen ikna et ve gel benimle oraya gidelim dayin ölebilir herkes gidip görüyor sen neden gelmiyorsun diye diye söylendi. Eşime tekrar dedim bak gidiyim göreyim geleyim ne olacak yani annemde kırılmış millet beni sormuş bide üstüne neden gelip görmüyor diye... Ben anlattım o bağırdı hayır gitmiyorsun bırakmıyorum diyor☹

Anneme diyorum bak huzurum kaçıyor yok bisey olmaz ne olacak diyor onun yüzünden hep tartıştık ikiside beni anlamıyor şimdi ben ne yapim kizlar sizce hangisi haklı bi akıl verin yoksa ben aklımı kaybedicem:(((

56 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi istemiyosa gitmesin canım dayı senin dayın seni tutmaya hakkı yok . 
(667 puan) tarafından
Ben diyorum zaten sen gelme ben gideyim anlamıyor
tarafından
Bilemedim canım benim eşinin huyundan demekki benm eşimin düşmanı olsa ben gitmem desem bize yakışmaz onlar yaptı diye aynı hatayı biz de mi yapalım der ikna eder beni ve cenazede dargınlık olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin gitmiyorum derse hakli derim ama sen bunu kendi içinde bir ölç. Dayın vefalı birimi sana karsi sevgisi nasildi? Senin ustunde hakki var mi? Fayini seviyor muydun? Eger benim dayim iyi biriyse bana karsi ben ne olirsa olsun giderdim. Ama boş biriyse bana da bir hakki yoksa acım varken umirsamamiş oda gelmemişse bende gitmezdim
(667 puan) tarafından
Bazı yorumlarda bile dedim 14 yıldır görmemişim
Bende gidip 10 dk bile görsem yeter ama eşim o gelmedi sende gitmiyorsun diyor
tarafından
O zaman demekki dayinin cokda bayri yok size gitme bosver
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Valla annende ısrar etmekte hatalı ama eşin çok hatalı bu durumda. Kendi kardeşi öldüğünde onlar  gelmediler diye seni bırakmaması saçma. Kendisi gitmez  görmez olur biter. Ama sana baskı uygulayamaz 
(667 puan) tarafından
Canım ya kaç defa dedim yok malesef ikna olmuyor
0 oy
(754 puan) tarafından
Bence en güzeli annenle eşini konustur biri diğerini illaki ikna edecektir
(667 puan) tarafından
Kavga ederlerse arada ben kalırım eşim biraz ters biri
(754 puan) tarafından
Her türlü arada kalıyorsun canım hiç değilse annen anlasın eşin de sana yuklenmesin
0 oy
tarafından
Senin dayınsa eşinin de abisi senin kaynın kardeş acısı bambaşka bişey bilirim eşin sonuna kadar haklı tabi uzatmamak gerek ama hala acısını yaşıyor kimse bişey diyemez eşin gitme diyorsa gitme çünkü haklı annene söyle ısrar etme arada kalıyorum de zaten gidince dayını göremeyeceksin yoğun bakımdaysa yengeni arar konuşursun kovidi bahane ederek eşim yada kendim temaslıyım binada var falan diyerek.
(667 puan) tarafından
Bekliyorum ne olacak arada kalmak ne zormus beee☹☹
0 oy
(11,959 puan) tarafından
Ne eşin haklı ne annen. Annenin de bu işi sana bırakıp bu kadar baskı yapmaması lazım. Cok ıstıyorsa sorana kocası bu yuzden göndermiyor diyip anlatabilir ona da siz karısamazsınız esin sacma sapan bir kin güdüyor diye millete yalan dicek degil. Esinde kullen sacmalamıs. Kimisi damadın kardesini annesini filan akrabadan saymıyor. Dayın için yiğeninin kocasının abisi öldü dıttının dıttısı. Ama o senin dayın kocamda onu anlamalı. Aynı benşm ise donmus enin. Olayda
(667 puan) tarafından
Evet diyorum işte seninle aralarında bi bağ yok bana dediği sen benim esimsen bu senide ilgilendirir
(11,959 puan) tarafından
Sacmalıyor. Hemde cok.
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Dayınla yakınmısınız eğer öyleyse en azından telefon edersin ama ben eşini haklı buluyorum dayın annenin kardeşiyle oda eşinin kardesiydi ben olsam gitmem evimin huzurunu kaçırmam dayım için 
(667 puan) tarafından
Aramız yok 14 yıl oldu görmüyorum annem çok yükleniyor bana
(3,821 puan) tarafından
O zaman sende annene de ben senin kardeşini 14 yıldır görmüyorum zorlama beni de geç üzülme bunun için eşinle de aranı bozma
0 oy
tarafından

Cnm eşinin üzerine gitme.  Eşin sonuna kadar haklı.  Kim ne derse desin. Benimde kızım vefat etti.  Kimse umursamadı.  Geçen eşimin tarafından biri vefat etti. Gitmek istedi. Gidersen. Eve gelme dedim yollamadım gitmem de yollamamda bunu acısı olan bilir onunda abisi yani aynı candan kandan 14 yıldır görmedim demişsin. Eşinle kötü olmaya  deymez 

(667 puan) tarafından
14 yıl ikimizde birbirimizi aramadık sormadık dayım evet ama sözde dayım annemle konusuorum sanki kulağını tıkamış gibj duymuyor beni
tarafından
Cnm annedir saygımız sonsuz ama eşinle kötü olma ama eşini de ezme bilsemki beni herkes silecek yine eşimden geçmem

Ama rabim göstermesin annen baban kardeşin rahatsız olur yollamaz o zman bırak git derim ama 14 yıldır varlığını bile bilmediğim dayı amca teyce gibi 2 ci kişiler için huzurumu kaçırmam yani
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Bana  göre  annen haklı  eşinin  haklı  bir  yanı  yok sonuçta  o senin  dayın  eşin  gitmiyor  sonuçta  sen  gideceksin  buna karışma  hakkı yok 

Ama  annenin  de  böyle  israr  etmesi  çok  yanlış  eşinin  kızdığını  bildiği  halde  sürekli  gel demesi 
(667 puan) tarafından
Ben arada kalmışım şuan bile deli olucam eşim sabah bisey demeden evden çıktı onların yüzünden ben cekiyorum bu adamın kahrını
0 oy
(435 puan) tarafından
Eşinde Hakli ola bilir ama sonucda dayın də daha ölməmiş ben hasta ziyaretine gidiyorum 
(667 puan) tarafından
Işte sorunda burda ölecek diye gel gör diyor annem
(435 puan) tarafından
Çok zor durum ya  ama ne yalan söyləyim bende birazcık kinliyim yapılanları unutmuyorum  tabi kötü bişey ama elimde diyil  demek eşinde öyle karakterli
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Annen haksız.. eşin ne derse öyle devam et huzurunu kaçırma ölen ölür de olan sana olmasın.. sende eşinin yerinde olsun gondermessin zaten senin şuana ihtiyaci var adamın gidip gormene değil.. annen abartmasin kendisi gitsin gidecekse
(54 puan) tarafından
Eşi kin tutuyor eşinin kinine katilsin oyle mi neden?
(667 puan) tarafından
Her gün orda gel ben seni götürücem bana dediği şey senin kocan çok ayıp ediyor beni kırıyor ne zaman arasa bunlar konuşuluyor
(4,958 puan) tarafından
Kin degl bu bana göre... Adamın canı olmuş tabiki kim yanında oldu olmadı unutamaz. Ölene rahmet diyceksin duani edeceksin
0 oy
(54 puan) tarafından
Eşin kin tutmuş. Halbuki kalbi temiz insan onlar benim abime gelmedi varsin gelmesin hasta ziyareti onemli git canm git gor dayini derdi. Anneye gelince annede hakli ama olsn bi sey olmaz ikna et gel demesi yanlis geldi bana.bi anne olarak tamam evladim huzurun bozulmssin demesini beklerdim. Sindi senden bekledigim de su olurdu. Bi durusun olsun.sen bi bireysin. Sana saygi duyulmasini ogretmen gerekti bu zamana kadar bireysin kole degil. Sen ne yapcagna sen karar verceksin. Ve dayin hasta gideceksin. Esin sana saygi gosteren bir tip degil mi ne demek. Aile boyle olmamali.aile dedign birbirnn kararna saygili olmali biri digerinin emri altna girmemeli. Cok sinirlendm
(54 puan) tarafından
Yarin dayin vefat etse sonra esinin dayisi vefat etse sen benim dayima gelmedin bende senn dayina gelmiyorum mu diyceksn. Diyebilir misin. Esin ali kiran baskesen se seni surukleyerek goturur ama sen saygi duyulmayi ogretmemissin.buna cok uzuldm gercekten
(667 puan) tarafından
Bende akşam ona dedim senin ailende biri bu duruma düşerse ne sen ne ben gitmiyoruz sesini bile etmedi sustu kaldı
Ben kararımı kendim verebilecek yaştayım kuzum ama işte evlilik bazı kararları da beraber vermektir. Işte bundan dolayı ona da sormalıyım gidip gelicem gören olur ona söyleyen olur duyar sonu da bana patlar
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Ölümlü dünya bu kin bu öfke neden ki bukadar ? Evet dayin gelmemiş belki ama herkes kendine yakışanı yapar. Yarın öbur gün sen uzuluceksin gitmedim helallik almadım diye.. hemde olacak olanları bile bile.. eşini mantık düşünmeye teşfik et derim. 
(667 puan) tarafından
Kaç defa konuştum ama anlamıyor anlayış yok onda işine nasıl geliyorsa öyle gidiyor
(9,650 puan) tarafından
Allah yardım etsin. Bende böyle durumlarda eşimin merhametsizligine karşı bir kızgınlık oluyor
(667 puan) tarafından
Amin canim saol
0 oy
tarafından
Annene tıka kulaklarını yapacak bişey yok 
(667 puan) tarafından
Tıkadım zaten yapacak tek şey
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Huzurumu bozmazdım canım çünkü benim dayılarımla pek muhabbetim yoktur sizin aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama bi yönden eşin haklı yuvanın huzurunu kaçırma boşver 
(667 puan) tarafından
Öyle yapmaya karar verdim ama bazı hanımlarda bana sen birşeysin kararını kendin ver diyor ama işte bir yere gidilecek ve eşime söylemek izin almak zorundayım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 404 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 487 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,876 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,874 göst.