0 oy
601 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından
Kızlar olay sabah oldu da çok şükür bu saate kadar anormal bişey yaşamadık kusma gözde kayma VS hiçbiri olmadı bu saaten sonra korkmalımıyım yine bişey olmaz dmi artık sabah 6da düşmüştü oğlum 

9 Cevaplar

0 oy
(54,504 puan) tarafından
gecmis olsun canim insallah olmaz bilgim yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kafası kan olmuştu çocuğun. Nasıl götürmeden durabildin
tarafından
Amacım seni üzmek değil, ama böyle durumlarda ben kötü oluyorum inan. Düşme hele ki yüksekten birde kafası kötü olmuştu çocuğun ne yapar ne eder bir yolunu bulup göturseydin, seninde için rahat ederdi. Benimkide beşikten düştü, şoka girmiştim o an berbat birşey
(3,558 puan) tarafından
Sibeliiiim ambulanslar ne yazık ki bazen gelmiyor kafaya göre hareket ediyorlar
tarafından
Hani bir anne inan bana bizlerden daha fazla düşünür kızlar direk böyle yaklaşmayın biz 1 düşünsek onlar 5 düşünür
(79 puan) tarafından
Ben ambulans görevlisiyim kafaya göre asla hareket etme diye bisey yok sen 112 yi arasin 112 sana en yakın ambulansa vaka olarak ihbar gecer ambulans mecbur gelir 112 ambulanslari izliyor çünkü hepsinde takip cihazı var
(3,558 puan) tarafından
İstanbul olunca şehir demek ki oluyor kusura bakma ben olanı söyledim.
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm inşallah birşey olmaz bilmiyorum
0 oy
tarafından
Kafatasjnda çatlak kanama aniden olmuyo bellirli zamana yayilarak oluyomus bebegim dustügünde mr tomografi bındildagi hepsine bakıldi bi sorun cıkmadi ama içim rahat etmisti hatta doktorumuz ilerki zamanda bebeginde farkli bisey hissettin akliba ilk düştügü gelsin belki ona bagli bi sorun yasayabilir dedi kafaya alinan travmalar ilerde skrun cikarabiljrmis
(413 puan) tarafından
Çizilmiş biraz sadece kafası bilmiyorum takip ediyorum bu gece de beklicem başında allahım içim içimi yiyor böyle yorumlar görünce
0 oy
tarafından
Yatakta yatırmayın bebeleri valla üzülüyorum. Bir musibet bin nasihatten iyidir bebekler için yüksek yerler çok tehlikeli. Geçmiş olsun 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bu tür düşme durumlarında 24 saat gözlemlemeniz gerekir. Benim oğlumda düşmüştü hastaneye götürdüm herhangi birsey cikmadi. Fakat doktor saat kacta düştüyse ertesi gün o saate kadar tehlike var demişti. Siz yinede 1 saatte bir uyanıp takip edin. Çok geçmiş olsun.
0 oy
(6,189 puan) tarafından
24saat boyunca iki saatte bir uyandirmaniz gerekiyor
0 oy
tarafından
ilk 42 saat önemli gözlemlemeye devam et canım benim kızım da düştü  dr 2 gun yinede eve kendin de gözlemle dedi  ..... bu saatten sonra bisey olacağını sanmiyorum yinede gözlemlemekte fayda var
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım eğer çizikse bişey olmaz ama derin ve hala kan akıyor sa mutlaka bir acile göster nolur nolmaz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 413 göst.
22 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpedo (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,030 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 726 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,492,117 soru

24,381,118 cevap

348,743 kullanıcı