0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
Kızlar defalarca uyuttum bağırarak uyanıyor az önce yatağından aldım kucağıma tır tir titriyordu yanımdan ayrilmak istemiyor yüzüne örtü örtmüş ne yaptıysam açmak istemiyor. Neyden korktuğunu da söylemiyor. Bugün de gayet sakindi neşeliydi . Hiç böyle olmadı ya çok üzülüyorum ilk kez başımıza geldi bildiğim bütün duaları okudum üzerine :( 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yanında bagırarak konuşmayın dışarıda çok gürültülü yerlere götürme uyurken hemen yanından kaçar gibi gitme biraz daha bekle bol bol oku bşr hoca demişti suya 17 nas Felak ayetel kürsi fatiha okuyup içir nazara her türlü kötü şeye bire bir demişti yıkama suyuna biraz çok değil sirke at demişti 
(120 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanında kavga falan ediyo musunuz. Yada çocuklarla baş başa bırakmayın. Bazen çocuklar da korkutabiliyor. Benim teyzemin oğlu 3 yaşındayken kuzeni korkutmuştu çocuk konuşamıyordu Su an 7 8 yaşında konuşuyor ama içine kapanık. Travma olmuş. Dikkat et canm daha küçücük . 

Siz de yanında bağırmayın yüksek sesle anı tepkiler vermeyin 
(120 puan) tarafından
Canım pandemiden dolayı kimseye gidip gelmiyoruz eve de kimseyi almıyoruz. Eşimle çok şükür çok iyi anlaşırız hiç kavgamız bagrismamiz olmaz. Dün niye böyle yaptı yavrum anlamadım. Bayramdan bu yana çocuğum kendini toparlayamadi. Gören ne yediryonuz bu çocuğa kocaman olmus dediler Eridi gitti resmen .
tarafından
Ay nazar olmuş canım ya gözleri çıksın.  Öyle diye diye benim kardeşim yemeden kesilmişti.  Allahin cezaları pislikler
0 oy
(594 puan) tarafından
Benm oğlumda smdi aglayarak uyandı.ama gözü kapalı agloyor kucagıma almak istiyorum yok diyor ayaguma almak istiyorum yok diyor. Yat pışoış yapayım diyorum hayır diyor aglıyo babaya götürdüm gitmedi. 
(120 puan) tarafından
Savunmasız yavrucaklar. Biz bol bol okuyalım üzerlerine . Benimki de sabaha karşı uyuyabildi ancak
0 oy
tarafından
Sizinle film kanalları izliyorsa çizgi film izliyorsa gün içinde yüksek sesle konuşuyorsanız veya yanında bir tartışma oluyorsa bunlarda etkiler 
(120 puan) tarafından
Anladım canım sağolasın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 114 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 172 göst.
30 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,291 puan) tarafından soruldu

403,719 soru

12,095,618 cevap

36,395 kullanıcı

...