0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar benim rahmim tersmiş doğuştan.

Bilgisi olan ya da basına gelen var mı?

Adet ağrılarım cok sancılı oluyor o yüzden.

Bebek olmasına engel olur mu zorlaştırır mı? Ya da doğumu?

7 Cevaplar

0 oy
(1,726 puan) tarafından
Bebek olmasa na engel değil canim  arkadaşıma doktor bebek büyüdükçe rahim olması gereken forma kavusuyo demiş.

Ama bı arkadasiminda doğuma kadar farketmisler normal doğum yapamazsin acil sezeryana almışlar .

Gebe kalırsan farklı doktorlardan görüş al bence.

Adet Sancılarina malesef yapcak bişey yok buscopan plus benim can ilacım . Adet kanını gördüğüm anda içiyorum hemen gevsetiyo beni sancılarını baya azaltiyo adetini de kesmiyo
(102 puan) tarafından
Bende majezik kullanıyorum canım ama hemen kanama duruyor diğer gün başlıyor yine ağrı oluyor.buscopan da ise yaramadı
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Arkadaşının ki ters onun kanaması çok ve ağrılı oluyor alakası var mıdıŕ bilmem ve şuan hamile :)) maşallah 
(102 puan) tarafından
Evet benim de canım
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Benim arkadaşımn da kalp miydi ters kalp miydi bilmiyorm,  hamileligin son zamanlarnda öğrendi, doktor iyi bu zmana kdr sıkıntı cikarmadi bu durum dedi. Simdi kızı 1 yaşında, hamile kalmaya engel degil ama hamilelikte dikkat edilmesi gerekiyor sanrm
(102 puan) tarafından
Kalırsam bir şekilde dikkat ederim
0 oy
tarafından
Benim arkadaşın öyleydi zor hamile kalıyordu 7 yıl aradan sonra hamile kaldı .  Çok şükür 2 çocuğu var 
(102 puan) tarafından
7 yıl mı :( kişiden kişiye değişiyor mu acaba
tarafından
Bilmiyorum ki cnm . Bende rahim tersliği var ondan zor hamile kalıyorum dedi.  Kişiden kişiye değişir bence cnm. Bazen hemen tutabiliyor bazen olmuyor.  Herkes bir değil seni korkutmak istemiyirum yanlış bilgi vererek  . Doktorunla konuş
(102 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(1,283 puan) tarafından
Bnm arkadadim evlendi 3 ay icinde hamile kaldi. Kisiden kisiye degisiyodr
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Annemin öyleymiş 6 kardeşiz ilk hemen ikincisi yani ben 4 sene sonra olmuşum 
(102 puan) tarafından
Maşallah rahatladım kişiden kişiye değişiyor galiba
(4,658 puan) tarafından
Bencede öyle değişiyor
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Benimde ters canim doguma engel deglmis bende sormustum ama ben de acilma olmadi ben sezeryan dogurdum cocuklarimi
(102 puan) tarafından
Çocuk olmaz diye korkmustum Hamile kalırsam artık ona da bakılacak bir şekilde caresine
(102 puan) tarafından
Reglin cok ağrılı oluyor mu
(1,739 puan) tarafından
Hayir canm baslaamadan once 2 gun hafif hafif geliyor sanci baslayinca olmuyor
(1,739 puan) tarafından
Ben evlendigim ay gebe kaldim alakasi yok canim merak etme..
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Benimde ters. Cok kolay hamile kalabiliyorum 2.bebegime hamileyim 2 de dusugum olmustu. Doguma dogru rahim duzleniyomus tekrar sorun olmuyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 540 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,709 soru

23,624,753 cevap

306,992 kullanıcı

...