Evde tek başımayım diye eşim annemlerde kalalım dedi onlardada yer yok 1+1 kaynım kapıda yatıyor bahçede yani kayınbabam kaynanam salonda iki cekyatta bizede yataklarını verdiler ev o kadar sicakki hiç esmiyor yaprak kipirdamiyor bazen nefesim tıkanıyor sıcaktan dayanamıyorum karnım ağzımda kendi evim serin serin esiyodu bide rahattim rahat giyiniyodum burda öyle değil zorlanıyorum kaç aksamdir uyku uyumadım sıcaktan dün işte pervaneleri var eşime dedim yattigimiz yere koyalım yoksa ben bayilcam allahtan dün gece biraz rahat uyudum e bu sefer kaynanamlar sabah dedi çok sıcak. Pervaneyi salona alalım bende dedim eşim her akşam getir götür yapamaz ki pervaneyi hem ağır hemde eviniz dar nasıl olcak ayarlarız diyo eşime mesaj attim eve geri donelimmi diye valla hamile olmasam sorun değil ama iki dakika dursam sırılsıklam oluyorum sanki üstüme su dokmusler gibi dayanamıyorum nasıl yapcaz belki eve geri giderim ya napim sancim falan gelirse taksi çağırırım artık 15 dakikalık mesafa benim evimden hastane :( Allah yardım etsin hamilelik çok zor