0 oy
368 göst.
Aile kategorisinde (129 puan) tarafından
Kizlar 4 yasinda oglum var ve hersey normal oldugu halde 14 aydir hamile kalamiyorum rahim filmi klomen catlatma ignesi hepsini denedim bu ay herseyi biraktm sogan suyu kullanmaya basladim var mi onerisi olan bu durumu yasayan?

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pardon yanlis anlamazsaniz. Gercek isminiz nedir 
(1,782 puan) tarafından
Yani tanınmak istese kendi ismiyle kullanırdı uygulamayı bence :D
tarafından
Badem o anladi canim dedigimi bosver sen
(3,102 puan) tarafından
Tanidik mi ciktiniz :)
tarafından
Yok bacim ama bukadar olur hepsi ayni
(3,102 puan) tarafından
Olur oyle kac milyon cesit insaniz.illaki benzeyenler olacaktr.
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Teyzem de öyle 2 sene sonra oldu büyüğü 7 yasindayken Allah gönlüne göre versin inşallah
(129 puan) tarafından
Tesekkur ederim insallah butun isteyenlere nasip etsin Allah
0 oy
(601 puan) tarafından
benim ilk hamileligimde sebepsiz rahim filmi klomen falan hepsi dedigin gibi 3 yil sonra oldu ikinci hamileligimde ayni sekilde oldu 
(129 puan) tarafından
Evet onlari kardesleriyle oynadiklarini gordukce cok istiyor en zoru da bu oluyo ins Allah bana da nasip eder
(601 puan) tarafından
insallah canim sende hayirli haberini tez zamanda alirsin simdi kizim diyor ben bir kardes istedim allah ikinci kardesi de veriyor diye sabirsizlikla bekliyo benide zor gunler bekliyo sende boyle olursun insallahhhh =))
(129 puan) tarafından
Rabbim sana da kolayliklar versin benim icin de dua eder misin ben de boyle aurpriz hamilelikler yasarim ins hep 3 cocuk hayal etmstm Allah ins bana da nasip eder.
(601 puan) tarafından
amin insallah istedigin gibi 3 cocugun olur hatta kurban oldugum allahim bana böyle süpriz hamilelik verdiyse sanada  saglikli mi saglikli ikiz bebeler verir inşallah aminnnn
(129 puan) tarafından
Allah razi olsun amin ins
0 oy
tarafından
Soğan suyu bana 2. Ayda etki vermişti
(129 puan) tarafından
Insallah bana da fayda eder cunku artik tedavimi herseyi biraktm psikolojik olarak cok yoruldm
tarafından
4 sene kız boru değil hani birden olmaz Allah yardımcın olsun dua et Allah'ın izniyle olur İnşAlllah
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Strese başa bela..
(129 puan) tarafından
Malesef cok da etkiliyor
(6,859 puan) tarafından
Akışına bırakmalsnz
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Tsh baktır bence canım.

Bende klomenle 3 yumurtam olmasına rağmen hamile kalamiyordum tiroit için ilaç kullandim .Hamile kaldım.
(129 puan) tarafından
Evet benim de 3 4 yunurtam olustu hep klomenle esim sperm verdi hersey normal ama malesef olmuyor
(2,149 puan) tarafından
Tiroit ilacı kullandığım ay klomende kullandım bu defa tek yumurta oldu doktor yumurtam büyük değil diye çatlatma iğnesi vurmadı ama o ay oldu çok şükür.
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Öncelikle Rabbim gönlünüz de olanı hayırlısı ile versin ama ben başka birşey sorucam ilk doğumdan sonraki süreçte yani 3 sene kadar ne ile korundunuz acaba 
(129 puan) tarafından
Dogal yollarla korunduk ilac ya da baska birsey kullanmadim
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Bende oğlum 2 yaşını bitircek hamile kalamiyorum yani istemiyorum aslında ama hiç bişey kullanmıyorum sadece geri çekilme oda korunma yöntemi değilmiş ama niyede kalmıyorum
(129 puan) tarafından
Benm arkadsm da 1 yildir hamile kalamiyordu sogan suyu kullandigi ay hamile kalmis ben de onu deniyorum bu ay
(1,603 puan) tarafından
Rabbim istiyenlere nasip etsin inşallah
(2,174 puan) tarafından
Soğan suyunu bende kullandım ama hiç bir faydasını görmedim canm , benim idrar enfeksiyonum vardı ilaç aldım bütün ne var ne yok iltihaplı dışarı attım sonra 2 ay içinde gebe kaldım
0 oy
(13,437 puan) tarafından
24 aydır geri çekilme de olmuyor korunmuyoruz ama hamilelik olmuyor oğlum 26 aylık bende de hiç bir problem yok 
(129 puan) tarafından
Bebegin 2 aylikken mi baslamistiniz korunmamaya? Bana da cok ara verince olmuyodur diyorlar
(13,437 puan) tarafından
Evet canım o zaman bıraktık ama olmuyor doktor da her şey yolunda dedi
0 oy
tarafından
canim 2.5 3 seneye yakin anca denk geldi 2. hamileligim ovulasyon testini dene ben onla olmadim ama yinede isine yarayabilir.. benm ilkinde de bunda da.rahim filminden 6 ay.sonra oldu
(129 puan) tarafından
Surekli yunurta takibi yaptrdgm icin ovulasyon testine gerek duymamstm
tarafından
o zaman tabi gerek yok cnm.insallah kardese en.kisa zamanda kavusursunuz
0 oy
(3,102 puan) tarafından
En yakin zmanda saglikla bir bebegin olur insallah cNm
(129 puan) tarafından
Tesekkur ederim amin insallah
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Bende ilk gebeliğim 15. Ayımda kaldım hamile, hiç bir sorun yoktu vitamin de kullandık sadece prolaktinim biraz yüksekti 50 falandı onun için hormonn ilacı kullandım 1 ay falan ama hemen arkasına gebe kalmadim ki yine baya zaman geçti 4, hatta 5 ay kadar bir süre geçti sonra hamile kaldım yani kısacası 15. Ayımda oldu herşey nasip canm seninde olur inşallah
(129 puan) tarafından
Amin ins ben de 15. Aya giricem artik
(2,174 puan) tarafından
Stres yapma oluruna bırakın çok takınca da olmuyor ben artık son aylarda bırakmıştım olursa olur olmazsa Allah'tan herşey derdim öyle dediğim ay oldu
(129 puan) tarafından
Ben de oyle diyorum stres yapmiyorum diyorum ama illaki insan yapiyo iste surekli kafamizi baska seylerle mesgul etmemiz lazim
(2,174 puan) tarafından
Cnm emin ol ben de çok kafaya takardım etrafımda herkesin çocuğu varken benim yok , herkes bebekleriyle ilgilenirken benim yoktu tek başıma köşeme çekilirdim hep , gerçekten evlatsizlik çok zor , benim kafaya takmaktan adetim gecikiyordu bikere 10 gun gecikmişti ama gebe değildim büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için, sonra doktor da stres mi yaptin demişti bana çünkü düzenli şekilde adet oluyorum ben asla gecikme olmazdı sonra kendi kendime dedim böyle olmaz ya unutmaya calis , bir çıkardım aklımdan gebe kaldım sonra Allah nasip etti çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
(129 puan) tarafından
Evet canm kesinlikle oyle artik kimseyle gorusmek evden cikmak istemyorum oyle olunca da evde hep aklimda o oluyo malesef ben de stresten ve cok takilmaktan olmadigini dusunyorm ins en yakn zamanda olur cunkuu cok zor bir durum Allah kimseye yasatmasin
(129 puan) tarafından
Aklindan cikarmayi nasil basardin mesela birlikteligi fln 2 gunde bir olmasini bile birakmak istyorm ben artk
0 oy
tarafından
Kuzenim Eylül'de evlendi bir ay sonra falan hamile kaldı sonrasında 4 aylıkken düşük oldu kürtajla alındı sonrasın da ise ocaktan bu yana hamile kalamiyor. Teyzem kaç senedir korunmasını kestiği halde hamile kalamiyor bı oğlu var 11 12 yasinda devamı olmuyor sonrasında yengem var onunda 11 12 yaşında oğlu var yilladir korunmayu kesti onda ise hiç düşük olmadı ama gene hamile kalamiyodh en son 1 senedir tüp bebek tedavisi görüyordu şimdi 3 aylık hamile kalmış. Kapı komşumuz var 4 yaşında kızı vardı doğumdan 1,5 sene sonra korunmayı kesti yaklaşık 1,5 2 sene sonra bı oğlu oldu simdide bu oğlunun peşine tekrardan hamile kalmış geçenlerde öğrendik hemde oğlu daha 11 aylık ve hepsi sezaryen tuhaf bı döngu arkadaşım bu ne kadar ugrasirsan sanki o kadar olmuyor gibi yeri zamanı gelince oluyor o yüzden kafana takma ama soğan suyunu icmeni kendim de tavsiye ederim çünkü iltihabı falan sokup atar en azından sağlam bı zeminjn yoksa bile ki inşallah vardır en kısa zamanda hamile kalırsın olmayan alt yapıyı ayarlamaya yardımcı oluyormuş. Bir örnek daha vereyim kaynanam yıllardır spiral ile korunuyor değişim zamanı 1 ay dinlenme verdi o ay kadın hamile kalmış ikimizin de günü geçiyordu herjez benden haber beklerken pat diye ondan hamilelik haberi geldi sonrasında düşük yaptı. Belkide yumurta tembelliği başlamış olabilir sende istersen ona da bi baktirmanj tavsiye ederim
(129 puan) tarafından
Kaynanan mi hamile kaldi masallah :) evet kesinlikle ustune dustukce olmuyor ama insanin da elinde degil
tarafından
Vallaha öylee hamile kaldı
0 oy
(530 puan) tarafından
Bnm kuzenimin basına gelmişti ilkinde sezeryan olmustu o zmn rahim duvaramı mı yapış o yüzden olmuyormus sonra küçük bir operasyon geçirdi suan hamile

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gizem121 (79 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 141 göst.
9 Haziran 2023 Aile kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 333 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,626 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
26 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu

403,969 soru

12,101,692 cevap

36,416 kullanıcı

...