0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından
Kızlar post açmıştım bilenler vardır kendi doktorumuz bugün öğlen 3de çıkıyor diye yetişemedik başka hastaneye götürdük oda bir sürü tahlil istedi doktorumuz akşam 10da yine hastaneye geliyor kızım uykusunda sürekli inleyince kendi doktoruna götürdük ki kulakları kızarmış enfeksiyon olmuş dedi o kadar tahlil yapmaya gerek yok şu anda, ilaçları kullanın düzelmezse bakalım dedi antibiyotik ağrı kesici ve kulak damlası verdi geçiren var mı neye dikkat etmeliyim?

4.5 aylık kızım 

4 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
İlaclarini duzenli kullanin
(3,521 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlaçların düzenli ver cnm geçen hafta benim oğlan da kulağında enflasyon vardı bir buçuk yaşında çok şükür geçti ateşi fln çıkarsa ver ağrı kesici
(3,521 puan) tarafından
Sağol canım ateş olmadı şimdilik çok şükür eve gelince hemen verdim zaten ilaçlarını inşallah rahat uyur
tarafından
İğne faln yaptılarsa rahat uyur kuzum yinede sen bu gece aralıklı uyan bak bu geceyi atlatin bişey olmaz Allah'ın izniyle
(3,521 puan) tarafından
Yok yapmadılar canım, aynen yanımda yatırıcam bu gece kontrol ederim
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Keşke antibiyotik iğne verseydi çok daha çabuk etki ediyor bizde yazın geçirdik 5 iğne verdi 2 iğneden sonra toparlamaya başladı bizde çok ateş yapmıştı 40.3 ile hastaneye gitmiştik
(3,521 puan) tarafından
Yaa çok geçmiş olsun bizde ateş olmadı çok şükür bide çok ağır değil saçlarını çekiyordu ve çok huysuz du dün geceden beri
(13,675 puan) tarafından
Çok sağol canım çok şükür atlattık ama mahvolduk iyi hemen fark etmişsin ben fark etmedim hiç aslında kulak diyordu kuzey ama ben kulağı bildiğini söylüyor zannediyordum
(3,521 puan) tarafından
Ya işte insan neye yorucağını bilemiyor ki 3 gündür saçını çekiyordu bizde oyun yapıyor saçını keşfediyor sandık meğerse ağrısı varmış
(13,675 puan) tarafından
Ahh kıyamam ya inşallah hemen toparlar kuzum
(3,521 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
(112 puan) tarafından
Aynı aylarda oğluma da oldu. Kokulu akıntılı idi. Doktora gittik antibiyotik ve ağrı kesici verdi. O gün Bi tanıdık la karşılaştık. Bebeğine ne kadar ilaç verse de geçirememiş orta kulak iltihabını. Yaşlı Bi teyze bebeğin idrarını damlat demiş onunla şifa bulmuş. Bunu duyunca hemen yapmadım tabi ama araştırdım bir çok eski tığ kitabında ve uygulamalarında idrarın faydalı olduğu konularda kulak iltihabı da var. Sonra akşam annemi aradım sordum. Arkadaş anneannem, biz idrarını damlatırdık ama kıza söyleme kızar bana dedi. Ben de sabah bebek uyanır uyanmaz bezini açtım zaten hemen yaptı idrarı 2 damla damlattım. Bi de ertesi gün yaptım. O kadar kokulu elbiseye bulaşan akıntı 2 günde geçti. İdrar pis olmaz zaten içindeki amonyak üre gibi maddeler kurutuyor ve zarar da vermiyor. Damlatacak olursanız peçeteye emdirip güzelce sıkın sonra temiz bir bezle bulaşan yerleri silin. 
(3,521 puan) tarafından
Ya çok yoğun değil canım, öyle aman aman bi akıntısı da yok iyileşmezse deniceğim son yöntem olur, sizede çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
2 cevap 130 göst.
19 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Sefillerrrr (1,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,493,297 soru