0 oy
275 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (55 puan) tarafından
Kızlar ben güzellik merkezine gidiyirum kaş için paramı yatırdım ama her gittiğimde yok elimde malzeme yok dediler bugün gittim ilaç almışsın reglin 1 hafta olmuş biteli diye almadılar ama ben ilacın sorun olduğunu bilmiyordum regl meselesini de bilmiyodm köyden gidiyorum en azından bişey belli olsa neysee şimdi sorum şu paramı geri istesem vazgeçtim desem verirler mi

5 Cevaplar

0 oy
(1,953 puan) tarafından
Bkrseyler imzaladın mi
(55 puan) tarafından
Hayır imzalamadim sadece ilk para yatırırken imzaladim
-Reklam-
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Yavrum kaş ile regl de ilaç almanjn ne alakası varmış
(55 puan) tarafından
İğneyle olmayan yerler dolacak çok kanamam olurmuş durduramazlarms
0 oy
(678 puan) tarafından
Hiç alakası yok regl ile  oyaliyorlar malzemeleri yoktur 
(55 puan) tarafından
İlk malzeme yok dediler işte valla okadar pişman oldum ki eşime de bişey diyemiyorum adam haklı ewde çocuğa bakiyo ben gidiyorum ortada bişey yok
0 oy
tarafından
Sanırım kıl tekniği yaptırıcaksın kaşlarına ve o süreçte kadın doğum kan sulandırıcı veya antideprasan kullanımında kalıcı olmadığı söyleniyor akma oluyor işlemden sonra paranın bir kısmını verdiysen gerisini  senden alırlar iade işlemide zor olur 15 gün geçtim kağıdı imzalıyalı 
(55 puan) tarafından
Şimdi hatırladım ewet ilk imza atmistim
tarafından
Orda ücret iadesi süresi var genelde 15 gün karşı taraf red edebilir diyor 15 geçtiyse alamazsın kaş için oyalıyorlarsa ücreti farklı bir şeye çevirmelerini isteye bilirsin
(55 puan) tarafından
Anlıyorum artık geçti yanii merkezde olsam başka birşeye cevirirdim sadece bunun seansları kısa diğerleri uzun bayaa
tarafından
Gitmeden önce ara sen birazda sert çık gerekirse gittiğin zaman işlemini yapsınlar yoksa çok sallarlar nakit işlemeli yerleri tercih edin oralarda klinikler oluyor
(55 puan) tarafından
Ewet bidahakine öyle yapıcam çok teşekkür ederim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Lazer epi.olsa tamam ama adetle kaşın alakası yok
(55 puan) tarafından
Yani bir sürü saçma nedenler söylüyorlar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 360 göst.
21 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Eslemini (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
4 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
23 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
23 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Evremm93 (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,735 cevap

349,889 kullanıcı

...