0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (345 puan) tarafından
Kizlar 34 haftalık hamileyim sezeryan olacam 3 hafta sonra doktura gittim bebeğim kanala girmiş sizce 3 hafta boyunca sıkıntı olurmu yani suyun gelmesi gibi yada nişan gelmesi gibi bebek kanala girdikten sonra ne kadar süre sonra doğum oluyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Girdiyse yakindr gelmesi cnm her han beklicen .bna da öyle dendi 1hafta var ama en fazla dedndi ertesi gün doğurdum .kanala girdiyse temkinli ol
tarafından
Hadi ya ilki oldysa mecburen o zaman . dikkat et o zaman cnm iş yapma yat hareket etmek rahimi acio ya açılmasın madem sezeryan olck .bn ikisini de yaşadığım için dedim cnm normal doğum yaptım icimde parça unutmslar bir hafta sonra fark etti biz acil tekrar belden uyustrark yapıldı ondan dedm normal iyi dye Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️ rica
(345 puan) tarafından
Amin inş normal doğum yapmayı çok istedim sağlık sorunlarından dolayı olmadı normal doğum gözümde kaldı diye bilirim cnm Çok hareket etmemem imkansız 14 aylık oğlum var onun arkasından kosusturmak maf ediyor zaten yinede inş kızım gününü doldurur ins
tarafından
Ayy bde prenses gelio hee ayy sağlıkla gelir inş annesi merak etme ♥️iş yapma cnm temizlik fln yapma sadece cocukla oda yavaş yavaş ilgilenmeye cals ki hareket olmasn sna .ayyy bnm içinde dua ederken hamilelerin duası kabul olur ya bnmde eli ayağı düzgün aklı başında bir kızım olsun çok istyrm
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm Allahım sanada bir prenses nasip etsin inş cnm
tarafından
Amin cnm saolsın ya ♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu senin karnındaki bıdılıga bağlı bsi annesi :angel: aceleciyse her şey olabilir. Ama yeri rahatsa 42ye kadar yolu var <3

(345 puan) tarafından
Dönmüş olsa bilemi cnm sezeryan olacam zaten 3 hafta var sezeryan olmama inş gününde gelir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 79 göst.
9 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebek 35 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
6 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,674 soru

24,374,775 cevap

348,263 kullanıcı

...