Canım ben 12 yıllık evliyim cocuk istemedim bir süre çalışıyorum diye ama düşündüm ki bir çocuğumuz olsun ve korunmadık hiç kist vardı olmuyodu gene aradan6 yıl geçdi ve hamile kaldığımı ögrendim okadar mutluydumki anlatamam taki bebek 19 haftalık olup kalp atışı olmayana dek bi gittim hastaneye demesinmi doktor kalp atışı yok o anda yıkıldım ögün eşimi aradım gün içinde vakit kaybetmeden hemen gittik kartal hastanesine orda yer yokmuş olsa bile canlı kürtaj yani bayiltmadan yapiyolarmış dayanamam dedim zeynep kamile gidin hemen dediler gittik ordada bakdılar değişen bişey yokdu imza falan attı eşim sonra uyutup alttan vakumla çekdiler bebeği uyandığımda herşey bitmişti bir kaç ay kendime gelemedim bana 6 ay bebek dusunmeyin denildi rahim kendisini topluycakmis falan isde kontrol için doktora gittim 1 hafta sonra temizsin kalıntı falan yok dedi doktora hocam birdaha bebeğim olurmu dedim olur neden olmasın ki dedi ve 2014 yılında yine hamileydim bu defa sevinemedim bile korkarak geçdi yinemi bişey olcak diyerekden ve rabbime şükürler olsun doğdu oğlum şimdi 4 yaşında bu bebeğim içinde 3 yıl uğraşdık bende polikisdik over vardı doktor çocuk düşünüyosan tedavi görmen gerekir diye konuşdu ancak ben gerek duymadım üstelik kg cok fazlaydi rahim yag baglamisdı kg verdim falan isde mide küçültme ameliyati oldum iyice kg verince kist gitmedi ancak korunmadan yine oldu şimdi ise 28+1 Günlüğüm veren allah oyüzden bize isyan etmek yakismaz dua etmek en mantıklısı ve sabır
1,508,202 soru
24,615,778 cevap
364,333 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın