Kızar birşey anltcam. Yaklaşık 1 aydr 2 görümcem yanımda. Ciddi anlmda diyorum ağızları boş durmuyor. Biri benimle yaşıt biri 10 yaşında. Bu 10 yasında olan geldigi günden beri puding yiyor. Esim ilce görevinde gunde 2 tane 3 tane yiyor. Yani ne alsam eve abur cubur yiyorlar. Benimde canım bazen abur cubur istiyor sırf kalmaz yerlr diye almiyorum. Az once markete gittim cips aldim. Benim mutfakta abur cubur cantam var o 10 yasinsmda olan hemen cipsleri gordu. Baktim aciyor bende banyoya gircektim ordan hem ban bakiyor hem aciyor. Ben 2 ay kadar bunların yaninda kalmistim kimse puding cips almiyor. Görende onlarla buyumus sanar. Ya yediklerinde değilim ama bu kadin hamile canı ister demiyorlr. Günde 3 ogun yemek disinda aralarda ekmek arasi yapiyorlar. Esim de aradginda pudingini eksik etmeyin diyor sinir oluyorum. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Gorumcemde markete gidiyoruz elini cebine atmiyor. Ama kendi mallri gibi davraniyorlar. Ben nerdeyse evde yabanci gibiyim . Dogumuma 21 gun var bayramda annem gelecek insallh giderler