0 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Memeyi emiyor 1 dakka sonra cikarip ucuna uzunca bakim bide cimcik atıyor uğraşıyor sonra eliyle tutup bidaha agzina koyuyor bu cocuklar ne ilginç ya:D

7 Cevaplar

0 oy
(29,255 puan) tarafından

Şebeklik yapıyor minnoş 

tarafından
Ya bide ilginç başaymış gbi hayretle bakıyor şaşkın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla benim kızım d a  öyle yapiyo  :))5 aylık 
tarafından
Benmki 1 yasinda :)
tarafından
Allah bağışlasın canım.  Benim kızım 5 aylık oyle yapıyo bi de araya parmaklarını koyuyor ağzına :))
0 oy
(478 puan) tarafından
Hahah aynı valla 10 aylık olacak :) resmen benimle oynuyor. Ayakta falan emmeye çalışıyor:)
tarafından
Benmki 1 yaş 15 günlük canm ayagi kalkiyir ama yürümüyor
(32 puan) tarafından
Anladim cnm
(478 puan) tarafından
Benimki emekliyor bir de tutunup ayağa kalkıyor,  adım atmaya çalışıyor, tay tay duruyor ama çok haraketli. 1 saniye bile durmuyor
(32 puan) tarafından
Benimki 10 aylık emeklemiyor normal mi acaba sizinki kaç aylık emekledi
(478 puan) tarafından
8 aylık emekledi. Bence normal bazen direk yürüyorlar. Mesela ben direk yürüyen bir bebekmişim. Zaten birden emeklemeye başlıyorlar. Yani kendini hazır hissederse birden bire emekliyor.
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Benimki ısırır allhtan dış yok bide gülüyor benim kız parmak emiyor memeden sütü çekiyor paranı emiyor süt bitince gene meme emiyor **** çocuk ☺️☺️
tarafından
Benmkinin 4 tane var ama allahtan isirmayi bilmiyor
(4,060 puan) tarafından
Benimki laf atıyor eşim ısırıyor uzatıyor memeyle dönecek mis deli kız ☺️
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Puhahahah nihahahahha resmen ömer :D emiyo sonra dikilip bakıyo parmağıyla pıt pıt oynuyo çimdik atıyo :D bide değişik şekillere giriyo emerken ayaga falan kalkıyo yorulunca bırakıyo huh huhhh yapıyo 10 saniye dinlenip devam ediyo :D ayyy sabah olsun uyansın bak özledim şimsi oğlumu ahahahah:D 
tarafından
Hahahah uyaninca yatmasiicin cabalayan biz simdide ozledik kiz benmde uyuyunca cok masum görünüyor ama uyanınca uyudgu gbi fegil kök söktürür :D
0 oy
tarafından

Aynı benim kızımda öyle valla :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 352 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Cicegimm56 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 431 göst.
14 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 494 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 955 göst.
7 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu

410,351 soru

12,340,932 cevap

39,685 kullanıcı

Kategoriler

...