0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasıl anlatsam bilemedim şok oldum. 1 haftadır bunu yapıyor. Mesela babasıyla kanepede uyuyor. Bende diğer kanepede. Bir uyanıyoruz koltuğun altına girmiş. Şimdi de öyle yaptı ben uyumasını bekliyorum. Yanımda uyudu sonra uykuyla uyanıklık arası koltuktan indi gitti tekli koltuğun altına girdi uyudu. Bir bakıyoruz eşikte uyuyor. Bir uyanıyoruz kanepenin altında. Yastığıyla birlikte geziyor. Yarısı koltuğun altında yarısı halıda 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Muhtemelen uyur gezer başlıyor. Bende öyle öyle başlamisim. Sonra annem beni zincirle beline bağlayıp yatardı hatırlıyorum. Kapıyı açar gidermisim camdan çıkar gidermisim. Mahalleli beni bulurmus çoğu zaman. Annem aylarca gece uyumadigimi bilirim derdi 
tarafından
Ama uyuyor uyurken yer değiştiriyor
(673 puan) tarafından
Ayy cok şaşırdım. Sebebi migren derler. Varmi sizde de migren
tarafından
Benhepanneydim zaten yarı uyku yarı uyanıksa asıl şüphelenmen gerek uyur gezer öyle oluyor. Bsi sorunca mantıksız cevap verir yada hiç konuşmaz. Direk yapmak istediğini yapar tamamen şuursuz hareketler yani
tarafından
Behis hayır yok bende migren çok şükür. Valla hala gidiyorm doktorlara ama ne migren var ne de bir sebebi :D çaresiz vakayim yani
(673 puan) tarafından
Hala devam ediyor yani öyle mi
tarafından
Evet ama artik dışarı çıkmıyorm en azından oda değiştiriyorm falan :D eşim heryeri kitliyor. Camların da kulplarini çıkarıyor yazık :D
tarafından
Ben de önceden uyurgezerdim sokağa falan çıkmışım annemler hep kapıları kilitler anahtarı saklamış sonra ergenliğe girince geçti benim ama annem üniversiteye gönderirken çok korktu ya çıkar gidersem diye :D hâlâ uykumda konuşurum
tarafından
Aa ama hiç bir şey bilmiyorsun dmi :D ne konuştuğunu nereye ne zman gittigini falan :D
tarafından
Yok be valla annem sabah anlatırdı gece niye böyle yaptın diye ben yapmadım derdim :D
tarafından
Haha aynen ya :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlum da beşik olmasa aynısını yapacak 18 aylık 
tarafından
Uyurgezer mi diye korkuyorum
tarafından
Daha küçükler bence bunu bilmek için aklı ermesi lazım
0 oy
tarafından
uyur gezer uyukuda ayakta gezinir yerine yatar benm bildigim lakin sizinki sanirim don don nereye bulursa oraya yatagina koruma takin yataginda donuo dursun
0 oy
(2,336 puan) tarafından
20 aylık kızım yer yatağında yatyoz koca yatak dururken gidip koltuğun altına kapının önünde felan yatar sekilde buluyorum uyur gezer diye hiç düşünmedim
0 oy
(23 puan) tarafından
Ayy kiz benkide oyle cok deli yatiyo 1 yas8na girecek ama hep oyle yatiyo makyaj aynamin altina girmisti bi arada salonda buldum tuvalete gitmisti gece kapiyi acik birakmisiz vala deli yatiyo benki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 474 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Merve34aslan (143 puan) tarafından soruldu