0 oy
359 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,390 puan) tarafından

Kızlar hiç kullanmadım ama çok duydum. Denize gitmeyi planlarken regl oldum. Acaba nasıl oluyor akıntı vs durumu oluyor mu? Denize girip çıkınca değiştirmem gerekiyor mu? Kullananlar beni aydınlatırsa sevinirim :angel:

11 Cevaplar

+1 oy
(16,485 puan) tarafından

Ay cesaret edemem ben ya bide deniz.rengini alıyormuş arkandan hahajajaj:D

(1,390 puan) tarafından
Ahahaha yok kız :D havuzda daha çok olası bişey :d
-Reklam-
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Birde menstrual kaplar var kullanmadım ama araştırmıştım bir zamanlar. Bakabilirsin
(1,390 puan) tarafından
Evet biliyorum onları ama bir ara yazı okumuştum kızın biri uzun süre çıkarmamış o kabı ve vücudu bakteri bişey üretmiş o kandan. Kız felç geçirmiş. Ondan beri o kaplar korkutuyor
tarafından
o kız baya bi bekletmis de ondan pis kan dura dura yapacağı belli pedi o kadar durursan o da yapar aynisini
0 oy
tarafından
Canım kullanabilirsin sızıntı leke vs olmuyor rahat ol denizden sonra hemen çıkarman gerekmez zaten çok şirinler seni rahatsız eder o zaman değiştirirsin. Kotex normali güzel 
tarafından
2- 2,5 saatte bir değiştir
(1,390 puan) tarafından
Yaa çok sağol canım  bilgiler için :)
tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Genellikle yabancılar kullanıo onu hep taşma akma vs olmuyor küçük ipi var ucunda zaten çekip çıkarıosun ayrıca denizden sonra tabi çıkarman lazım suyu aldıkça içerde şişer rahat edemessin
(1,390 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür :)
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Ben kullanıyorum normal regl döneminde değil ama denize gidecegimde olduğumda sürekli kullanıyorum. Çok rahat sadece  1.5saatten fazla tutmayın  ben öyle daha rahat çıkarıyorum
(1,705 puan) tarafından
Yok zaten kanı içine cekiyo hafif şişiyor o yüzden çok bekletmeyin fazla sismesin
(1,705 puan) tarafından
Canım ben denize girmeden önce koyuyorum en geç 1.5saat sonra çıkarıyodum.  
Bende aldim bı paket 3 sene kullandım
0 oy
tarafından
Akıntı olmuyo ama adet yoğunluğuna göre 1 saatte bir degistiriyodum ben. Ama bir sonraki ay çok sancım oldu bir daha da kullanmam tövbe:)))
0 oy
(7,946 puan) tarafından
Bnde havuza girerkn kullandim bide yolculukta hiç tasma vs.yapmiyo ama çok rahatsiz edici içinde şişiyo tampon
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Enfeksiyon kapabilirsin
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Denize giderken kullanmistim ama cok rahat edemedim ben o gun zaten suyu gorunce sisiyo icinde bi rahatsizlik hissi verdi bana diger turlu suya girmedigimde cok rahatsiz etmedi sizinti falan yapmiyor ben 2 kere girmistim o gun denize degistirdim de girdim tekrar 
0 oy
tarafından
Ben kullanmadim ama enfeksiyon kapip bacagi kesilen manken duymustum kullanirsan da dikkatli kullan uzun sure kullanilmasi sakincaliymis
0 oy
(785 puan) tarafından
Tampon yerine adet kabı kullan tampon sağlığa zararliymis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 200 göst.
30 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde remziye33 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 893 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.
3 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kurabiye0 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
19 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Npp (341 puan) tarafından soruldu

410,121 soru

12,331,366 cevap

39,218 kullanıcı

Kategoriler

...