0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (165 puan) tarafından
Elimde egzama cikti gittikçe çoğalıyor yayiliyor. Diğer elime de geçti bebeğime de bulaşır diye korkuyorum doktora gittim emziriyorum diye krem ilaç bişey vermedi sizin bildiğiniz tıbbı ne iyi gelir ya çok kötü durumdayım çok kasiniyo ve patlayıp akıyorlar. ellerim hep çatlak ve yara oldu su bile degdiremiyorum çok aciyo

1 cevap

0 oy
(2,173 puan) tarafından
Doktor neden Krem yazmadi ki benimde vardı gebeyim banada hap değilde krem yazdı kullandım geçti şimdi ben 7 senedir uğraşıyorum ama bu belayla ..

Stresten oluyor diye duydum ne kullandıysam geçirmedi , doğal bitkiler varmı geçiren bilmiyorum ama benim ki fazla inatçıydi en sonunda gebe kaldım biraz azaldı şimdi kökten geçti ama arada bir yine kaşınma oluyor çok zor kasidikca hoşuna bile gidiyor kanamayana kadar da o kaşıntı durmuyor kanasa rahatlıyordum ben öyle bela bir hastalık Allah düşmanıma vermesin valla, ama doktor krem yazabilirdi ben de gebe olmama rağmen yazmıştı kullanıyorum hâlâ daha 
(165 puan) tarafından
Aynı şekilde bende o durumdayım ama yazmadı ben bilmiyorum dedi resmen
(2,173 puan) tarafından
Cildiye ye gitmen gerek canm orda yazarlar Allah şifa versin ellerine inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 220 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlal (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
17 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 162 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,927 soru

24,437,680 cevap

353,004 kullanıcı