0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,615 puan) tarafından
Dün gece çocukları uyuttum eşimle balkonda alışveriş için sitede dolaşıyorduk oğlumun öksürük sesini duyduk hemen fırladık ikisi bir kalkmış kolidor da ayakta su içiyorlar sessiz sedasız gelmişler odadan çıkıp bir tek öksürük sesi geldi hemen gittik baktık aaa ikisi bir uyanmış kızım kardeşinin başında bekliyor onu yalnız bırakıp ne odaya geri dönmüş nede içeri girmiş canım kızım yaa onu o kadar çok seviyorum ki o benim çocukluğum ❤️ çok mutlu oldum sevindim onları öyle görünce iki tane bücür yan yana ayakta ☺️ çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim rabbim evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın ♥️ evlat isteyenlere çifter çifter evlat nasip etsin ❤️

4 Cevaplar

0 oy
(13,032 puan) tarafından
Amin inşallah maşallah maşallah 
(1,615 puan) tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah canım Allah acılarını göstermesin hep sevip sahip çıksınlar birbirlerine inşallah ❤️
(1,615 puan) tarafından
İnşallah canım benim ♥️
0 oy
tarafından
Masallah kuzulars ")) sen naptın canım gebeliğin kesinleşti mi senin var mıymış bebek 
(1,615 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın canım ne kadar vardı aralarında
tarafından
Büyüğüm 5 yaşında ortanca 2 yaşında küçüğüm de 1 haftalık oldu canım
(1,615 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim biliyorsun zaten kızım 3 yaşında oğlum Haziran 4te 1 yaşına girecek karnımdaki de 3 aylık falan
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım benim evlat dünya da ki en güzel şey ama bir okadar da zor güzel günlere büyürler inşallah kuzular
(1,615 puan) tarafından
Amin canım inşallah tüm evlatlarımız
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Ablalar kardeşlerin küçük annesidir benim kızımda abla olcak inşallah Rabbim hayırlı merhametli vicdanlı evlatlar olmayı nasip etsin 
(2,100 puan) tarafından
Kaç yaş var aralarında canım
(1,615 puan) tarafından
Kızımla oğlumun arasında 2 yaş var oğlumla bebeğimin arasında 1 buçuk falan olucak galiba
(2,100 puan) tarafından
Maşallah üç tane evlat hepsi bir arada büyücek zor oluyordur ama
(1,615 puan) tarafından
İkisiyle zor üçüncü doğunca napçam ben diye kara kara düşünüyorum
(2,100 puan) tarafından
Rabbim yardım eder canım trabzona gelin geldim ben her kaynım goruncemde en az üç dört çocuk var hepsinin de yaşı yakın gayette bakıyorlar Allah dağına göre kar verir

İlgili sorular

Kategoriler

1,497,762 soru

24,466,491 cevap

354,921 kullanıcı

...