0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar 1 yaşındaki oğlum 1 haftadır bise yemiyo sadece emiyo kaşığı görünce ağzını kenetliyo mümkün değil açmiyo yemesi için daha neler yapmadım ki müzik dinleniyorum yada maymunluk yapiyorum

Bilen varsa ne olur bi çözüm söylesin çünkü zayıflamaya başladı 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,863 puan) tarafından
Bı yeri agriyodur belki dışı cikacaktir canı istemiyodur kuzum fazla üstüne gitme daha çok sogumasin yemekten
(37 puan) tarafından
Haklısın canımda aç bıraktım belki yesin diye oda olmadı o öyle aç olunca işte icim hiç rahat değil ne zmn kadar sürecek boule
(1,863 puan) tarafından
Benim kızımda 9 aylık bı haftadır hiç bişey yemiyo hasta oldu ondan galiba bende çok üzülüyorum ama zorlayınca da geri cikariyo en iyisi eline meyve ver patates falan kizart seviyorsa ver yesin en azından tok tutacak bişey ver yoksa zorlarsan tiksinebilir bu seferde hiç yemez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diş cikariyodur 
(37 puan) tarafından
6 tane dişimiz  çıktı  ama görünürde başka yok gibi
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Bazen senin de yiyesin gelmez iştahın olmaz keyfin yoktur.  bebekte olsa o da bir insan :) İllaki acıkıp yiyecektir. 
(37 puan) tarafından
Tam 1 haftadır bekliyorum sabırla ama tık yok soğudu yemekten en sevdiği yoğurt onu bile istemiyo
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Canım acaba dikkat ceken çocuklar için olan tabak kaşıklardan mi alsan işe yarar mi 
(37 puan) tarafından
Zannetmiyorum canım ya ne denediysem tık yok istemiyo
(3,457 puan) tarafından
Canı istemiyor demekki Paşa'nın
0 oy
(479 puan) tarafından
Ben you tube açmadan yemez benimki şuan bile iki yaşında vdieo izlemeden yemiyor belki diş çıkartıyordur benşm kızda öyleydi oturup ağladığım günleri hatırlıyourm sabret kuzum derdini anlatabilsetdi zaten yerdi doktora götür olmazsa belki iştahsızlık için bieşy yazar 
(37 puan) tarafından
Sagolasin canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 381 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenihesap2024 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 221 göst.
23 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,004 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu

410,894 soru

12,365,028 cevap

41,923 kullanıcı

Kategoriler

...