Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Dil ve dudak bağı
0
oy
143
göst.
26 Mayıs 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Bengisu..
(
20
puan)
tarafından
soruldu
Selamun aleykum hanimlar nasilsiniz öncelikle 6bucuk aylik kizim var bi konuda kararsiz ve endiseliyim kizimda dil ve dudak.bagi var..öncelikle ozel bi hatanede kbb goturdum ameliyat dedi yapariz size bagli yaptiril yaptirmamak.sonra burda cocuk hastanesi devlet cocuk cerrahsiine goturdum ben 8-9 aydan sonra aliyorum ameliyata dedi hemde pandemiden dolayi ameliyathane dolu zaten dolu olmasada yarinda olsa 9 aylik olmadan almam dedi 2-3 ay sonra dedi sira gelir simdi boyle bi durumla karsilasan varmi ne yapsam bilmiyorum cok sukur.rabbime onemli bi amleiyat degil ama insanin cocugu cani.olunca endiseleniyor uzun oldu hakkinizi.helal edin
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
26 Mayıs 2021
Durunun Annesi
(
4,293
puan)
tarafından
cevaplandı
Kizim da dudak bagi var kalıcı dişleri çıkmadan kestirecek suan kizim 28 aylik
26 Mayıs 2021
Bengisu..
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Bize dis demedi ama 9 aydan once yapmam dedi ozmn geldiginizde iki islemide yaparim gec olmasi sorun degl.yani oylemi bi bilginiz var mi
26 Mayıs 2021
Durunun Annesi
(
4,293
puan)
tarafından
yorumlandı
Dil bagi önemli dudak bagi kalıcı dişleri çıkmadan yapilanabilir 6 yasa kadar falan süresi var onun bir acilyeti yok ama dil bagi daha onemli
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
26 Mayıs 2021
Badem.98
(
1,782
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım durumu doktor değerlendirir beslenme durumu kilo alışı falan ben olsam etken yaptırırdım ama sen diyorsan ki beslenmesi iyi bebeğimi çok huzursuz etmiyor istersen bekle
26 Mayıs 2021
Bengisu..
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Beslenmesi iyi degil emmiyor cunku 6bucuk aylik 7 300 7bucuk fln kilosunu filn sormadi emmesi nasil dedi zorlaniyor emmiyor cabuk skiliyor
26 Mayıs 2021
Badem.98
(
1,782
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım o zaman beklemeyin özeldekinde durumunuz varsa yaptırın yazık yavrucağa meme reddi olmasın artı olarak ek gida alırken de zorlanacak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Aleyküm selam. Geçmiş olsun, yeğenimin de dil bağı vardı kestiler çok ufak kesiyorlarmış zaten hatta galiba bir aylık bile değildi yanlış hatırlamıyorsam tabii kestiklerinde... şimdi çok şükür iyi. İnşallah sizinkisi de güzel geçer.
26 Mayıs 2021
Bengisu..
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Alalh razi olsun zaten bize.devletteki doktor 15 gunlukken gelseydiniz hemn burda keserdik dedi ama simdi 9 aylik olmasi lazim dedi ama pzeldeki doktorda hemn kesebiliriz dedi ya ben sunu anlamiyorum beklemek mi iyi beklememek mi
26 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hmm anladım sorunu şimdi ama maalesef hiç bir fikrim yok :( İnşallah bilen birileri çıkar... Hayırlısı ne ise o olur umarım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+2
oy
3
cevap
26
göst.
Bebeklerde Dil Bağı ve Dudak Bağı Nasıl Anlaşılır? Gözlemlerinizle Belirleyin!
1 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Gizem eylul
(
256
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
144
göst.
Ankara'da Dudak Bağı Kestirme İçin En İyi Çocuk Cerrahları Hangileri?
23 Eylül 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Ayse55alya_
(
145
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1