0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (7,134 puan) tarafından
Mrb kizlar oglum 2 yasina gircek temmzuda sunuett ettirmeyi dusunuyoruz ama kiyamiyorumda bakabilirmiyim nasil bi surec bizi bekler 

5 Cevaplar

0 oy
(2,679 puan) tarafından
4 aylık iken sünnet oldu canm ama sizin yaş pek uygun değil sünnet için psikolojik olarak doktorlar 1 ile 7 yaş arası önermiyor 
(7,134 puan) tarafından
2 ile 6 yas diye biliyodum cnim bnde
(2,679 puan) tarafından
Bizim doktor öyle söylemişti canm ama sen yine sor Bi uzman birine çocukta tramva olmasın sonra cnm
(7,134 puan) tarafından
Burda cok iyi bir doktor var canim onun sitesinde okudum o da 2 ile 6 yas arasi yazmis bakalim hayirlisi
(2,679 puan) tarafından
Yaptır canm hayırlı olsun şimdiden temizliğine ve pansumana dikket edersen hemen iyileşir canm biz sprey dezenfektan kullandık önce onu sıkıp bekledik temizledik sonra krem sürdüm canm 1 hafta boyunca karton bardak koydum beze Temas etmemesi için ve 1 numara büyük bez kullandım cnm
(7,134 puan) tarafından
Saol canim bilgi icin doktora yazdim bakalim onercekmi ben biraz cesaretsizim yaptrmakta kararsizim
-Reklam-
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Canım ben 10 günlükken yaptırdım çok şükür rahat atlattik  büyükken anlıyorlar çok zor oluyor 
(7,134 puan) tarafından
Valla cok kararsizim korkuyorumda durdurabilirmiyim diye keske bende yaptirsaydim cok pisamnim
(1,287 puan) tarafından
Zaten yeni doğanken hep agliyorlar canım bugün 20 günlük oldu çok az dikişi kaldı iyilesmesine
0 oy
tarafından
Biz de bugün randevu aldık haftaya cuma sünnet olacak inşaallah benim oğlum da 16 aylik canım 
(7,134 puan) tarafından
Korkuyomusun cnm
tarafından
Korku degil de anne yüreği diyelim büyük oglum 4 aylikken oldun hiçbirşey anlamamıştım diger oglum da 5 yaşında oldu ve aklı erdiği için daha stresliyli küçük oglumda da pandemi dolayısıyla bugun yarin diye erteledik kismet bu guneymis eninde sonunda olacak aklı ermeden yapılması brnce en guzeli
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Benim oğlum da ağustosta 2 yaşına girecek yaptırmayı düşünüyoruz biz de ama ben korkuyorum zorlanır mi diye 
(7,134 puan) tarafından
Bende cok korkuyorum canim nerde yasiyosun ben cok iyi bi doktor buldum
(3,084 puan) tarafından
Samsunda
0 oy
(2,020 puan) tarafından
3 aylikken yaptirdim cok sukr kolay atlattik canim
(7,134 puan) tarafından
Ahh ahh simdi ki aklim olsa ben 40 cikmadan yaptirirdim ahh

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 274 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Miraeymen (583 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
0 cevap 77 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Metehannyksl (17 puan) tarafından soruldu

408,334 soru

12,267,398 cevap

37,498 kullanıcı

Kategoriler

...