0 oy
430 göst.
Moda kategorisinde (3,457 puan) tarafından
Kizlar tesettür kombin alabileceğim bir sayfa var mı etek takım olur pantolonlar takım olur çok farklı kıyafetler var ya her yerde aynısı beğenmiyorum onlar ne alicam ben varmı Instagram'da falan bildiğiniz güzel ürün satan sayfa

7 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Trendyol sultanbuotig yaz çıkar canm
(3,457 puan) tarafından
Tşk cnm
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
(3,457 puan) tarafından
Bakım cnm tsk
(55 puan) tarafından
Güvenilir mi burasi
0 oy
tarafından
Ben eminosbutik seviyorum azcık pahalı ama çok güzel şeyler var canım
(3,457 puan) tarafından
Bakiyim cnm tsk
0 oy
tarafından
Kesinlikle Lamelif çok kaliteli ve naylon gelmiyor
(3,457 puan) tarafından
Bakiym cnm
tarafından
Hatta kapalı ünlülerin çoğusu burdan giyiyor o kadar da pahalı değil, elbiseler etekler 50-100 civarı
0 oy
tarafından
Bu aralar butik moor ve mascaradan alıyorum indirimlerini yakalarsan çok uyguna geliyor
0 oy
tarafından
Pardesü dünyası kocaeli diye bi sayfa var çok beğenerek aldım cok-da iyi geldi her şey 50 tl
tarafından
Yooo ben aldım fiyata göre çok güzel geldi bende beklemiyordum o kadar güzelini gerçekten çok güzel geldi yani tam bedenime göre geldi
tarafından
Hangi ürünü aldın peki bende şimdi alışveriş yapicam ama öylesine hem uygun hem ürünü güzel yer bulamıyorum
tarafından
Turuncu kareli gömlek altında açık geniş paca kot pantolon bide kahverengi kareli gömlek içinde tsirtude var altında etegi kahverengi deri görünümlü
tarafından
Maşallah kız sende iyi almışsın
tarafından
Dahada alırdım da ilk olduğu için güvenemedim çok güzel gelince keşke dahada alsaydım dedim
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Allday Esra keskin demir buralardan alıyorum genelde dış giyim kaban turunude Tuğbavenn den alıyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 214 göst.
0 oy
7 cevap 250 göst.
3 Nisan 2023 Moda kategorisinde Pakize333 (4,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
1 Kasım 2021 Moda kategorisinde Prens annesii23 (169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,437 soru

23,897,367 cevap

322,142 kullanıcı