0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızıma da kullanıyorum d vitamini süte geçiyormuş acaba bende kullansam bi zararı olur mu doktora sorucaktım ama yine unuttum

7 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından
Değerlerin düşükse kullanirsin tabi
(589 puan) tarafından
Doğumdan sonra  doktorun verdiği hiç bi ilacı kullanmadım malesef değerlerim çok düşük zaten belli ediyo kendini
(4,292 puan) tarafından
Niye kullanmadin
(589 puan) tarafından
Piskolojik olarak kötü bi dönemden geçtim kovittim bebeğimi küveze aldılar 15 gün göremedim solunum sıkıntısı vardı karantinadaydım hastaneye gidip göremedim tek doğum anında gördüm o kadar dikişlerim iyileşmedi falan derken su bile içesim gelmiyodu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kullanabilirsin 
(589 puan) tarafından
En iyisi sağlık ocağına gideyim
tarafından
HeMen hemen yaşadıklarını yaşadım. Sağlık ocağına gitemene gerek yok. Her türlü vitamini içebilirsin bu bebeğine de iyi gelir. Mesela ocean mummy tavsiye ederim her türlü vitamin var içinde.
Bende 32. Haftada covid oldum. 1 hafta evde 13 aylık bebeğimé bakmak için ha geçti geçer diyerek yattım ve bi sabah kalktım ki nefes alamıyorum. Ambulans çağırdım hastaneye yatırdılar 10 gün hortumla başımın üzerinde kaynayan oksijenle yattım. Çıkardılar eve geldim 1 gece oğlumla koyun koyuna yattım o o gün yavaştan suyum gelmeye başladı sabahına tekrar hastanede aldım soluğu. Karantina da olduğum için ambulansla Hastaneye gittim doktor muayene etti öyle su gelmez dedi neyse test yapalım dedi test yapildi gelen suyummuş acil sezeryanà alındım 33+6 doğum yaptım. Doğduğunda bile göremedim sonra 1 kez gösterdiler. Eve geldim 10 gün küvezde kaldı kizim çok şükür bi sıkıntı is olmadı 2kg doğdu şimdi yanımda çok şükür. Sanada çok geçmiş olsun.
(589 puan) tarafından
Canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın. Gerçekten çok zor. Sadece yaşayan bilir. İlk ve son olsun inşallah
tarafından
Amin canım amin
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ben hamilelikte kullandığım ilaçlara devam ediyorum daha kan ilacı ve d vitamini 6 ay kullanacaksın dediler bana 
(589 puan) tarafından
Banada 3 ay dedi ama ben kullanmadım malesef piskolojik olarak kötü bi dönem geçirdim
(1,621 puan) tarafından
Kan değerleri falan düşünce sinir yapıyor mu bende psikolojik mi öyle oluyor bilmiyorum ama 3 4 gün üst üste icmesem geriliyorum önemli bisi sonuçta 6 ay o destekleri kullanman lazim
0 oy
tarafından
Buni doktor bilir 
0 oy
(748 puan) tarafından
Canm eger bebeginde kullaniyorsa dikkat etmen gerekiyor diye bikiyorum ben
(589 puan) tarafından
Keşke unutmasaydım doktora sorsaydım ya
(748 puan) tarafından
Gogleye yaz cnm hemen cevabını bulursun
0 oy
tarafından
Bebeğim de kullanıyor ben de kullanıyorum. Hatta bebeğim sekiz aylıkken kadın doğum doktorumu ziyarete gitmiştim, takviye bile vermisti bana. Bebeğimin doktoruna sordum kullanabilir miyim diye o da evet demişti. Ben de ilaç, takviye vs bu konularda çok pimpirikliyim,bu sebepten doğum sonrasi doktorun kullan dediği hiçbir takviyeyi kullanmadım. Ve artık sürekli yorgunluk, halsizlik olmaya başlamıştı. Yani doktor kullan dediyse aksatmayin derim.
(589 puan) tarafından
Evett zaten uyuyamıyorum iyice halden düştüm değerlerim düştü belli zaten kullanmam gerek
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Kullanabilirsiniz zaten bebeğin de ihtiyacı var 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 214 göst.
16 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
16 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 53 göst.
20 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NSYhO (392 puan) tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,292 cevap

37,685 kullanıcı

Kategoriler

...