+3 oy
895 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (9,653 puan) tarafından

image

  İlişkilerin doğası karmaşıktır. İnişleri çıkışları vardır. Kadınla erkek arasında işler her zaman yolunda gitmeyebilir, tıpkı hayat gibi... İlişkiler bazen sıcaktır, içinizi ısıtır, bazen soğuktur ürpertir.

Her ilişkinin kendince bir ritmi vardır ve hep değişkendir. Kadınla erkeğin doğası birbirine hiç benzemez. Problem çözme becerileri, yalnızlıkla başa çıkma yolları, ilişkiden beklentileri, iletişim modelleri, cinselliğe bakışları ve motivasyonları çok farklıdır.

Bir kadını elde etmenin yolu ondan uzak durmak yerine ona ilgi göstermekken, bir erkeği elde etmek için dozu iyi ayarlanmış mesafelere ihtiyaç vardır.

Çok satan “Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir”, “Kararı Ben Veririm” ve “Süt Lekesi “ kitaplarının yazarı Uzman Psikolog Esra Ezmeci, bu kez kadın erkek ilişkilerinin doğasını ve dinamiklerini enine boyuna yatırıyor masaya. Sunduğu basit ve etkili önermelerle kadın erkek ilişkilerinde yaşanan kısırdöngüleri kırmak hiç de zor değil...      




image

image

image




Çoğumuza iyi gelecek bir kitap olduğunu düşünüyorum. Benim okuma listemde. Şu aralar adını pek çok duyduğumuz Esra Ezmeci ' nin bu kitabı,  kadin-erkek , evlilik , ilişkiler üzerine. Kadın ve erkeğin farklılıklarının anlatıldığı etkili bir kitaba benziyor. Okumak isteyenler için tavsiyede bulunmak istedim. 

4 Cevaplar

+2 oy
(163,640 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Teşekkürler.
(9,653 puan) tarafından
Bize bu imkanı tanıdığınız için biz teşekkür ederiz:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben aldım ama henüz başlayamadım
(9,653 puan) tarafından
Okurken okuduktan sonra yorumlarını paylaşırsan güzel olur:)
tarafından
Okudum mu canm
tarafından
Evet basladim daha tam bitiremedim cnm malum cocuk ev derken fırsat buldukca okuyorum
0 oy
(478 puan) tarafından
Süt lekesini duymuştum bu aralar çok trend bir kitap sanırım. Belki alırım tavsiye için teşekkürler. Osho'nun kadın aklı erkek aklı  ve mutluluk içimizde kitapları da bu konularda güzeldir:)
(9,653 puan) tarafından
Senin önerin içinde çok teşekkür ederim mutlaka bende bakıcam dediklerine. Bende sadece süt lekesini okudum güzel bir anlatımı var roman tarzı bir kitap tavsiye ederim süt leke sini.
(478 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 911 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ece0935 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
28 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.
0 oy
9 cevap 354 göst.

397,030 soru

11,875,146 cevap

35,990 kullanıcı

...