0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (1,239 puan) tarafından
Simdi kizlar iki oglum var bu ucuncu gebeligim. Dogumumda temmuz sonu gibi gozukuyor.  Annemlerde haziranin 16 si felan memlekete trabzona gidecek. Annem bana sende gel ev var nasil olsa dogumu orda yap diyor. Bashekim tanidigimiz var orda hastane ve doktordan dolayi sıkıntı yasamam. Soben izmitte oturuyorum gitmezsem annem illa gelir zaten dogumuma. Ama annem aklim sende kalacak felan diyor. Esimde git diyor trabzon dogumlu olsun diyor. Ama  haziran 16 giderlesrse 15 gun felan orda var temmuzdan da 30 gun var esimle o kadar ayri kalmak istemiyorum. Kararsiz kaldim ne yapsam siz olsaniz ne yapardiniz.??

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktor son aylar yolculuk sakıncalı demiyor mu
tarafından
Ama ben eşimi bırakırdım çünkü hep yanımda olamayacak o yokken bişey olsa sıkıntı anneme giderdim
(1,239 puan) tarafından
Annemlerle gidersem ozel aracla gidicem sıkıntı olacagını dusunmuyorum. 2 haziranda da doktor kontrolum var sorucam
tarafından
6 7 aydan sonra eşim seni götürmem diyor
(1,239 puan) tarafından
Yani iste o da var  ozel aracimiz yok bizim hastane got gel sıkıntı yasiyoruz
(1,239 puan) tarafından
Sıkıntılı durumlar allah yardimcimiz olsun valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben olsan benim icin nasil iyi olacaksa ve nasi rahat ediceksem oylr yapardim. Bende midem bulaniodu biraktim esimi annem guzel bakti bana napayim adam tek kalmasin diye valla bebegimde bende beslenemiyorduk. O ise gidio mecbur yemek yapamiyordu
(1,239 puan) tarafından
Yok mide bulantım felan yok ama bebek ters oldugu icin sanırım agrili geciyor baya.  Oyle kararsiz kaldimki
tarafından
Benimkide tersti. Yani senin icin ne iyi olacaksa onu yap. Esim de senin iyiligini ister
(1,239 puan) tarafından
Yani kararsizlik icinde git gel yapiyorum sagol canim
0 oy
(55 puan) tarafından
insanin evi gibisi yok canim esin senin rahatin icin  diyordur git ama bence gitme esin her aninda yaninda olsun ayrica 2cocuk daha varmis ne kadar rahat edecen bilmiyorum karar senin 
(1,239 puan) tarafından
Memlekette iki tane ev var biri sehir merkezinde biri yaylada cocuklar yaylada cok rahatlar bana yaptiklari birseyde yok zaten ama  esim birtek pazar gunu evde hafta ici  sabah 8 ise gidiyor 6 bucukta geliyor bilemiyorum ne yapicam
0 oy
(9,241 puan) tarafından
Benim eşimin yigenide gel Trabzon'da doğur dedi.cocuk sevcekmis. Seyahat yasağın olcak nasıl gideceksin Trabzon a
(1,239 puan) tarafından
Seyahat yasagi derken canım
(9,241 puan) tarafından
Özel araç yada uçak hiç fark etmiyor bazı doktorlar son aylarda seyahat inyasakliyor
(1,239 puan) tarafından
He o yonden dedin bilmiyorum 2 haziranda kontrolum var bakalim sorucam
(9,241 puan) tarafından
Sor tabi canim.tehlikeye atma.bana şimdiden dedi uzaklara gitme diye zaten sürekli oturamiyorum daha 6ayligim
(1,239 puan) tarafından
Tamam sagol canim sorucam
0 oy
(71 puan) tarafından
Ben olsam okadar ayri kalamam ya bende dogumumu suan bulundugum sehirde degil annemlerin yanina gitmek istiyorum Allah kismek ederse 37 veya 38. Haftada gitmeyi dusunuyorum
(1,239 puan) tarafından
Oylede dusundum annemlerle valizleri felan yollayip ucakla gitmeyi ama ucaga kac haftaliga izin veriliyor bilemedim
0 oy
tarafından
Doğuma 1 buçuk ay kala anneme gittim kızım 37 günlükken evime döndüm çok rahat oluyor 
(1,239 puan) tarafından
Esin gel git yaptimi bu sure zarfinda peki
tarafından
Tabi canım beni götürdü döndü sezeryandi zaten doğumdan önce geldi sonra kızım 15 günlük olana kadar yanimizdaydi sonra bizi almaya geldi
(1,239 puan) tarafından
Calisiyor ya esim hemen gelemez ama sezeryan olma ihtimali var oyle olursa iki gun onceden gelir  sonra bir 10 gun 15 gun kalir diye dusunuyorum izin alabilirse is yerinden
tarafından
Doğum izni oluyor zaten sezeryan olursa günü de belli inan çok rahat edersin
(1,239 puan) tarafından
Artik bir an once karar versem iyi olucak alisveris tamamlayip gitmem lazım.
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Yolda mola vere bilceksen doktor sakınca görmüyorsa git eşinde işi yoksa gelir varsa da bitince arkandan gelir seni yanlız bırakmaz canım doğumun olacak sonuçta
(1,239 puan) tarafından
Tabi ozel arac sonucta istedigin zaman mola vericen sezeryan olma ihtimalim var oyle olursa eger iki gun oncesi gelir esim  normal dogum olursa tutturamaz  zamanini tabi. Ama yinede gelir
(1,615 puan) tarafından
Yani canım sıkma canını birşey olmaz eşin duramaz gelir arkandan
(1,239 puan) tarafından
Hayirlisi bakalım tesekkur ederim canim sagolasin

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 364 göst.
0 oy
23 cevap 429 göst.
18 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 379 göst.
20 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Minikkiraz (798 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 188 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aslı saray (385 puan) tarafından soruldu

406,501 soru

12,191,998 cevap

36,713 kullanıcı

...