Kizlar lazer epilasyon aleti alip kullanip memnun kalan varmi acaba almayi dusunuyorum ama kararsizim
Tek başına zor yaparsın sanki ben alacaktım ama çok canım yandı denediler tek başına yapmak zor bide lazer kesin çözüm değil evlenmeden önce 2 yıl gittim ben şimdi hamileyim tekrar çıkıyo ağdayla alıyorum boşa gitti param
Ev tipi lazer aleti mi? ben aldım canım hamile kalana kadar da kullandım inanılmaz memnun kaldım. hala daha tüylerim geç çıkıyor, az çıkıyor ki ben düzenli de kullanmadım
Canim bnm degilde gorumcemin var bnde birkac defa kollarima kullandim cok guzel memnun kaldim gorumcem bir senedir kullaniyor kollari bacaklari koltuk alti bitti nerdeyse cok memnun kaldi bn normalde evlenmeden once epilasyona gittim bn simdi hamileyim hic bir yerimde kil cikmadi ve bnm kil dönmelerim vardi batiklar vardi hep bacaklarimda lazerden sonra hepsi gecti pürüssüz oldu bn cok memnun kaldim sadece genital bolgem bitmedi cok az tek tük cikiyor ama en azından eskisi gibi degil simdi oraya sadece agda yapiyorum oda hazir agdalar var onlardan kullaniyorum tek yaprakla aliyorum oda bir ayda bir anca cikiyor normalde o makinalardan almasan bile lazere git derim cocuk olduktan sonra
Ben aldım philips in son çıkanı idi çok memnun kaldım zaten seviyeleri var ona gore ayarlayabiliyorsun tavsiye ederim.memnun kalirsin
Ben yazın aldım canım kolumun tek bölgesine yaptım ve yazdan beri hala yapmadım hamile olduğum için ve o tek bölgede hala tüy yok
Philips lumea memnun kalirsin bn hamile kalinca agdaya dondm ama insallah zamani gelince devam edicem
1,492,815 soru
24,391,828 cevap
349,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın