0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebegime 1 yaş çekimi yaptircam evimde kutlama yapmicam eşimin tarafı pek sorunlular davet estsem.uzaktan gelcek var yatılı olarak bide bebekle okadar kisiyle ugrasmak zor bizde cekim yapcaz die anlastik bugun yengesi dogum gününe az kaldı nasıl yapcan die söypendi bende kimseye ne yapcagimi söylemedim sonra kaynanam cocugun dogum gününe köyde yapak annesiyle erken gelsin eşimde bizim planımız baska dedi ozel kutlucaz  sanirım kaynanamla yenge aralarinda konusmus  bana öyle geliyo  bende esime bayrama gidince kutlucaklarsa ordada kutlarız dedim  sizce  ne yapardınız

4 Cevaplar

+1 oy
(376 puan) tarafından
Ben bu pandemi döneminde 2 kurabiye 1 pasta yicez diye o kadar insanın içine çocuğumu sokmam.
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
İşk yaptığım şeyi yapardım çekimi yaprdım kutlamak iateyen başka zamanda kutlayabilir
tarafından
Istiyolarki  köye giidelim orda olsun ee babasi olmucak ilk dogum günu evimdede güzelce masa yapmak organize yapip istiyorum ama eşimin tarafi pek görgüsüzler
(5,328 puan) tarafından
Eşinin tarafını değil kendi  istediğimi yaparım
0 oy
tarafından
O gün eşim ve çocugumla gecirirdim. Ona anı bırakcak güzel fotograflar çekerdim. Madem sorunlusu ailesi var çocugumun özel gününü zehir etmelerini istemem. Iyi ki bayramda kutlamak isterlerse kutlasınlar :) siz o gün başbaşa kalın en güzel doğum günü olur
tarafından
Evimde ne zaman yemek versem bisey yapsam hep.sorun cikardilar   fesat insanlar bisey yapiyorum ay bunu daha iyisi yokmu bu yemek böylemi olur eşimde söyler alında rabbim size daha iyisini versin  evimde olmayan şey kimsede yoktur yada yaptigim yemeklerim lezzetli olur ama kıskancliklarindan beni begenmezler hersye özenerek yaparım iyisini olmasini isterim
tarafından
Ne cirkin kalplilermiş öyle. Doğum gününü zehir etmelerine izin verme canım eşinle birlikte kutlayin daha mutlu huzurlu olursunuz
0 oy
tarafından
Sen cekimini yap koye gidincede onlar kutlasin bukadar basit kutlamak isteyen kutlar herzaman illa gununde olcak diye bisi yok fikrini degistirip pisman olma bence
tarafından
Ahahha kiz ama oyle deme eglencelide guzel oluyo he halay ceksek ne guzel olurdu varya anam dugunleri ozledim bende :)
tarafından
Öylede eskide kaldi  takili olsun istiolar kim alip taki takcak hersey paahalanmıs
tarafından
Ay valla ben takisinda degilim oyun olsun yeter :)
tarafından
Eglence baska tabi güzel olur ama  takili isteniliyo ama talılani mecbur geri götürüosun zamanı gelince yani benim dügunümde 70 ceyrek takildi ama sonrasi dügünü olanlara geri verildi köylerinde bu hesap ne gerek var okadar masrafa burdan köye davulzurna yeme içmeli olcak
tarafından
Aman vazgectim butun hevesim kacti 70ceyregi duyunca ahahhaha

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,659 soru

24,389,610 cevap

349,220 kullanıcı

...