Meraba bebeğiniz goz rengi hangi renk ? Yada doğacak bebegin göz renginin hangi renk olmasını isterdiniz ;) benm kızın gözü mavi ama yeşil giydiği zaman yeşile dönüyor ;) benm Go rengim siyah eşimi kahve rengi kızımıki mavi
Canm sanrm senin bebis yeni dogmustu demi yeni dogan bebeklern goz renkleri sonradan değişiyor buyuk olasilik seninkide kahveye doner bnmkide dogdugunda mavi lacivert gibi bişeydi suan kara gözlü oldu cikti ;) ama anane babane dedeler de renkli goz varsa olabilir
Yeni doğduysa dönebilir canım o renk... Benim ve ailemin yeşil gözleri, eşim ve ailesinin ise kahverengi bakalım kime çekecek benim oğlum =)
Ben babam amcalarim dedem kaynanam mavi yeşil gozluyuz ama esim siyah bakalim ne olucak:Ddd
Ben sarışın yeşil gozluyum eşim sarışın kahverengi gozlu k ayinpederim ela kendi annem ela babam yeşil ilk cocugum 6 yaşında çimen yeşili gözleri ve saçlar teni sarı şimdi de 18 haftalık hamileyim bakalım kime benzeyecek nasıl olacak.ilk cocugum benim kopyam
Yeni dogan bebeklerin goz rengi degisir derler hep ama oglum hayirlisiyle dogduktan sonra ogrencez insallah dogrumu yanlismi :) ama bana kalirsa esimin goz rengine benzesin oglumun gozleride insallah ela gozlu esim guneste disarda falan okadar tatli bi yesil renk alioki bakmaya kiyamiosun :) masallah diyimde nazar deymesin. Oglumunda onunkiler gibi olmasini isterdim dogrusu ama hayirlisi tabi
Benim eşim mavi gözlü yeşil giydiği zaman yeşil oluyor kayinpederim de mavi gözlü bende inşallah doğacak olan oğlumun babasına çekmesini istiyorum sarışın mavi gözlü yeşil de olur yani
Benim oğlum maviş kızlarım koyu kahve benim gözler yeşil eşimin ela 1 hafta sonra dördüncü doğacak inşallah merak ediyorum ne renk olacak bu arada kızının göz rengi dönebilir eşimin iki yaşına kadar mas mavi gözleri varmış şimdi eser yok resimlerini görünce baya şaşırmıştım oğlumda değişir diye korkuyodum ama atlattık şükür
Siyah ❤ zeytin gibi gözleri var rabia kuşumun
1,493,091 soru
24,396,137 cevap
349,753 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın